@reisülküttab tahminimce uzman yard.lari biter reddedenlerin yerine mufetslikten kalanlari koyarlar. Uzgunum ama mufetsler en sona kalir gibi geliyor
briefing tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
briefing tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
istanbul maaşları hakkındaki bilgim istanbul tazminatı olduğu. cumartesi günü bazen genel müd. departmanları çalışabiliyor. bu ek hizmet için de ek ödeme oluyor. onun dışında da yds var.
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
Benim istanbul mali tahlil daire baskanligi diyor. Genel mudurluk herhalde degil mi
-
@reisülküttab tahminimce uzman yard.lari biter reddedenlerin yerine mufetslikten kalanlari koyarlar. Uzgunum ama mufetsler en sona kalir gibi geliyor
-
Istanbul icin olan uzman yardimciligi aciklanmis arkadaslar mufettislik diger iller ve ve bt uzman yardimciligi sonra aciklanacak demisler
-
RE: 2016 Sigorta Denetleme Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı
ben kazandım arkadaşlar. çalışma yeri hakkında istanbul olduğunu biliyorum sadece yer olarak bilgi verebilirmisiniz
-
RE: 2016 Sigorta Denetleme Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı
@MutadisMutandis evet ben de bulamadım arkadaşlar ilanda var ama hak kazananların açıklandığı metin de bilgisi olan yazabilir mi yarın ik yı ariycam
-
Arkadaslar bugun giren uzman yard.larindan birine ik ocak sonu hepsi birlikte aciklanir demis. Bilginize.
-
@Marycr bir de şöyle bir durum var doldurduğum envanterlerde tutsrlılık tribine sokan boyle bi testle karsilasmamistim daha. Davranis bilimlerinde hangi firmayla anlastilar bilmiyorum ama envanter kesinlikle kotuydu. Mufettislerin daha asosyal olmasini istiyorsunuz ama grup calismasi yapiyorsunuz. Komisyon bana grup calismani goz onunde bulunduruyoruz dedim bende ama bu gecmem gereken bir sinavdi aktif olmak durumundaydim dedim. Yapma o zaman grup calismasinds konusmayani seciceksen..
-
Arkadaşlar bayanlar yazabilir mi nasıl geçtiğini mulakatın? Örneğin ilk grupta olup uzmn yard na zorlanan oldu mu? Geçen sene görece iyi bi alım olmuştu bayanlarda. Bu sene nedense umutsuzum. Çünkü bana ısrar ettiler sonuna kadar zorladım ama yine de işşizlikten dolayı istedigim birim olursa olabilecegini söyledim.
Uzman yard mulakatinada arkadaşlarım girdi bizim mülakatlara göre oldukça zor geçmiş amac ne buradaki ??