Sınav sorularını unutmadan paylaşabilir misiniz arkadaşlar? Değerlendirme nasıl oluyor daha önce sınava girenler bu konuda da bilgi verebilir mi?
boddah tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
-
Sonuçlar açıklandı görünüyor arkadaşlar ben giremedim ama girebilen var mı sonuçlarınız nasıl?
boddah tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar merhaba. Mülakatta ne gibi sorular sordular ve bu yıl yapılacak olan sınav ne zaman yapılır bir bilginiz var mı?
-
Sonuçlar açıklandı görünüyor arkadaşlar ben giremedim ama girebilen var mı sonuçlarınız nasıl?
-
Sınav sorularını unutmadan paylaşabilir misiniz arkadaşlar? Değerlendirme nasıl oluyor daha önce sınava girenler bu konuda da bilgi verebilir mi?
-
Arkadaşlar sınava dair bir açıklama var mı? Sınav yeri sizce neresi olur? Şehir dışından geliyorum Ankara'yı da bilmiyorum. Ankara'da sınav yerine yakın kalacak yer önerisi olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Merhaba arkadaşlar sınava ilk kez girdim ve kazandım lakin hem sınavın nasıl olacağını çok bilmiyorum hem de Ankara dışından geldiğim için pandemi sürecinde nasıl olur merak ediyorum. Daha önce klasik sınava girmiş olanlar sınavın oluş şekli ile ilgili bilgi verebilirse çok sevinirim. Sınav giriş yerleri genelde nasıl oluyor ben test sınavına bir lisede girmiştim yine aynı mı olur?