evet hocam güzel olur.. bekleyiş devam ediyor malesef.
altuleo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İSTATİSTİK
@antimülakat hocam kesinlikle haklısınız.. denetmen yardımcılığında ibfler nerdeyse bize hiç kontenjan ayrılmasın diyecekler..2017 de 100,2019 da 50 ye düştü bize verilen kontenjan inş bu yıl artar
altuleo tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 ÇALIŞMA UZMAN YARDIMCISI İLANI
@istatistikçi36 aynı doğruyu geçen yıl yapsak 2-3 puan fazla gelebilirdi ..ondan bir de geçen yıl yerleşen kaç kişi bilinmediği için zor 15 e girmemiz
-
RE: 2021 ÇALIŞMA UZMAN YARDIMCISI İLANI
@semilk hocam merhaba ..
bende istatistikten başvurdum.2021 p12 Puanı 88.6 sıra 12.
İnşallah size gelir ama ben malesef 2020 yüzünden zor görüyorum kalmayı.. -
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@mahalanobis hocam sence istatistik için yds istenir mi? Bazı bölümlere yds istenir demişlerde ondan sormak istedim.Ki istenirse kontenjan dolmaz o ayrı mesele:(
-
@mahalanobis hocam inş haklısınız.. Yalnız bizim bölümde olay sanırım şu;yds olmadan hiç bir puanla garanti girerim demek kolay değil.Kontenjan zaten 1-2 oluyo genelde.Ve yds de iyi puan alanlar dahil çoğunda yok gibi
-
@antimülakat hocam kesinlikle haklısınız.. denetmen yardımcılığında ibfler nerdeyse bize hiç kontenjan ayrılmasın diyecekler..2017 de 100,2019 da 50 ye düştü bize verilen kontenjan inş bu yıl artar
-
@mahalanobis hocam önceden vardı ama şu an için yok..Mülakata kalamadım. 87 İDİ P12, P13 86