Bir çok arkadaşın sınava çalışmadım ertelense de az daha çalışsam demek yerine farklı farklı şeyleri öne sürmeleri komik doğrusu. Bu kadar virüsü öne sürmekte hiç samimi değil ; akraba ziyaretine giden çarşı sahil dolaşan kafelerde oturan adamlar ki bende bunları yapıyorum , burda otobüs yolculuğunu dert etmesi hiç samimi değil ki bir çok kişi ankarada İst. kendi şehrinde girecek ( ben 9 saat gelicem). Sınav ertelensin diyeni anlarımda online olsun diyenin aklına şaşayım. Ben elimden geldiğince çalıştım arkadaşım, sen ingilizce bilen adamı online sınavda yanına oturtmayacağın ne malum hak yemek olmaz mı bu ? Neyse ne olacaksa şahsım adına hayırlı olan olacak sizede aynısını temenni ederim.
wukuat tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
İlla sınav olsun demedik arkadaşlar bi derin nefes alın. Bizde uzakta oturuyoruz otobüs bulacağımız bile muamma ,her türlü iş birliğine de varım ertelensin diye arayalım diyorsanız arayalım benim lafım online olsun diyen kendini uyanık zanneden bi kaç kişi var, onlarda iyi biliyor kendini. Vaka sayısı fazla evet bankanın sizle aynı düşünmesini beklemeyin adam derki benim personele ihtiyacım var pandemiyi bekleyemem vs vs. haklı yada haksız Ben bankanın temsicisi değilim ben olsun dedim diye olacak değil sınav. Adam foruma sağlık herseyden önemli yazmış mesajın sonunda neyse 195 verdim girecem mecbur demiş ? sağlığın 200 tl bile etmiyorsa burada boş yapmanın lüzumu yok. velhasıl Önce tedbir sonra tevekkül hayırlısı için dua edin hepimizin işe ihtiyacı var burayı amacı dışında kullanmayalım, ismimi not eden arkadaş varmış özelden yazabilir her daim beklerim.
wukuat tarafından gönderilen son iletiler
-
Burası bilgi paylaşma platformu. İhyitacı olan işine yarar diye edindiğim bilgiyi paylaşıyorum. Burada hepimiz bir bakıma rakibiz, sınava girmeyeceğim diyen adam benim işime gelir art niyet düşünsem adam eksildi der cevap bile vermem geçerim. İma konusuna gelince de ben şahsa birsey yazmadım yarası olan gocunmuş. Emeği zayi olmasın diye emek edenin nazicane bişeyler yazıyoruz işine yarar diye. Bu durum ne benim suçum nede metro kaptanlarının biz kimseyi burada teselli etmek zorunda değiliz girmek istemeyen girmez parasının peşinde olanda hukuk devletindeyiz gitsin mahkemede arasın hakkını, suçluyu burada aramanın bir manası yok beni yenmeklede elinize birşey geçmez. vesselam
-
Birincisi o mesajları iyi oku ben 9 saat yol gelecem yazmışım ikincisi ben online olsun diyen kişilere sitemde bulundum kopya çekilme ihtimali olur diye emek edenin emeği ziyan olmasın dedim. Herif falan daha seviyeli konuşalım form adabını bu yaşta ben öğretmeyeyim
-
Sınava girmek isteyen arkadaşlar için söylüyorum; az önce bilgi aldım(ankara için) C.tesi günleri metrolar belirli saaatler de aktif aştinin hemen çıkışında üst ksıımda otobüsler ve dolmuşlarda var herşey bir yana diyelim ki son anda bi yasak geldi , aşti ile sınav merkezi arası 3-4 km arkadaşlar. (sizinde beşevler civarı gazi anadolu meslekte gireceğinizi düşünüyorum) ben yürürüm gocunmam yani olmadı taksi var 3 km bi mesafe için max. 20 tl yazar. Gerçekten sınava hazırlanan (!) ve işe ihtiyacı olan arkadaşlar için söylüyorum zorluklarla mücadele edin hemen pes etmek bize ekmek getirmez. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@sblue sınav giriş belgesi yayınlandı mı ?
-
İlla sınav olsun demedik arkadaşlar bi derin nefes alın. Bizde uzakta oturuyoruz otobüs bulacağımız bile muamma ,her türlü iş birliğine de varım ertelensin diye arayalım diyorsanız arayalım benim lafım online olsun diyen kendini uyanık zanneden bi kaç kişi var, onlarda iyi biliyor kendini. Vaka sayısı fazla evet bankanın sizle aynı düşünmesini beklemeyin adam derki benim personele ihtiyacım var pandemiyi bekleyemem vs vs. haklı yada haksız Ben bankanın temsicisi değilim ben olsun dedim diye olacak değil sınav. Adam foruma sağlık herseyden önemli yazmış mesajın sonunda neyse 195 verdim girecem mecbur demiş ? sağlığın 200 tl bile etmiyorsa burada boş yapmanın lüzumu yok. velhasıl Önce tedbir sonra tevekkül hayırlısı için dua edin hepimizin işe ihtiyacı var burayı amacı dışında kullanmayalım, ismimi not eden arkadaş varmış özelden yazabilir her daim beklerim.
-
Bir çok arkadaşın sınava çalışmadım ertelense de az daha çalışsam demek yerine farklı farklı şeyleri öne sürmeleri komik doğrusu. Bu kadar virüsü öne sürmekte hiç samimi değil ; akraba ziyaretine giden çarşı sahil dolaşan kafelerde oturan adamlar ki bende bunları yapıyorum , burda otobüs yolculuğunu dert etmesi hiç samimi değil ki bir çok kişi ankarada İst. kendi şehrinde girecek ( ben 9 saat gelicem). Sınav ertelensin diyeni anlarımda online olsun diyenin aklına şaşayım. Ben elimden geldiğince çalıştım arkadaşım, sen ingilizce bilen adamı online sınavda yanına oturtmayacağın ne malum hak yemek olmaz mı bu ? Neyse ne olacaksa şahsım adına hayırlı olan olacak sizede aynısını temenni ederim.
-
@abcdefg hocam ilginiz için çok teşekkür ederim sizede iş hayatınızda başarılar diliyorum umarım herşey gönlünüzce olur en iyi yerlere hayırlı bir şekilde gelirsiniz, selametle.
-
@abcdefg siz böyle söyleyince aklıma işin performans boyutu geldi. Şayet girişimci mia performansa dayalı ise düşük olduğunuz zaman herhangi bir yaptırım oluyor mu
-
@abcdefg anladım hocam sağolun paylaşımlarınız için, son olarak bireysel/girişimci mia nın olumlu olumsuz yönlerinden bahsederseniz çok yararlı olur
-
@abcdefg anladım hocam. Peki bahsettiğiniz mialarda kariyer basamağı imkanı kaç yılda ne şekilde ileriliyor ? imkan var mı daha doğrusu