Arkadaşlar merhaba. Bugün ziraat bankası tarafından aranıp müfettiş yardımcılığı için ev ziyareti talebi istendi. Başka aranan var mı? Bu arada zorunlu değilmiş yani isteğe bağlı bir durum. Ben şubede görüşmeyi tercih ettim. Sürecin de 2 hafta içinde tamamlanması planlanıyormuş
domesticus tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@civedik ben halihazırda çalışıyorum ve ailem ile yaşamıyorum o yüzden olabilir, bilemiyorum, başarılar dilerim
-
Müfettiş yardımcılığı için olumlu olanlara nasıl dönüş yapılıyor bilgisi olan var mı? Mail veya arama vs?
domesticus tarafından gönderilen son iletiler
-
@efesli95 teşekkür ederim, aradıklarına dair bir şey okumuştum da o yüzden gözüm sürekli telefonda
-
Müfettiş yardımcılığı için olumlu olanlara nasıl dönüş yapılıyor bilgisi olan var mı? Mail veya arama vs?
-
Müfettiş yardımcılığı için mülakata giren oldu mu acaba aramızda?
-
@mouseblood ben de aynı durumdayım. Bilginiz olursa benimle de paylaşır mısınız
-
@leventdespoir ben 2.grubum bana da geldi. Ama uzman yardımcılığı değil benim başvurum
-
Arkadaşlar bu açıklanan tarihler ön görüşme sonrası mı? Yani son aşama mı biliyor musunuz?
-
@civedik ben halihazırda çalışıyorum ve ailem ile yaşamıyorum o yüzden olabilir, bilemiyorum, başarılar dilerim
-
@amaan yok bir tarih söylemediler ama ben zaten istanbulda yaşadığım için ve genel merkez istanbulda olduğu içinçok uzun sürmeyeceğini söylediler. (Bu durum benim özelimde tabiki başka şehirde olanlar için nasıl olur bilmiyorum) Bir müfettiş arayacakmış sanırım mülakat tarihi için öyle dedi
-
@blueanemon ama ben 2 haftanın kısa olduğunu düşünmüyorum. En azından müfettiş yardımcılığı için ideal bence. 20 kişi alım olacak zaten. 4 katı mülakata çağırsalar zaten 80 kişi. Uzman yr için farklı olabilir belki
-
@blueanemon maalesef uzman yardımcılığı için bir şey demediler