TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. roch
    R
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

roch

@roch

2
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

roch Takip etme Takip Et

roch tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)

@potele hocam bi çoğu sektörle yeni tanışacak adaylarla mülakat için, bu tip bir ön hazırlık istenmesi adaletsiz olucak. Üstelik verilerle desteklenen iyi bi projeden bahsediliyor. Süre sıkıntısından dolayı 5-7 sayfa slayt örneğiyle özetleyebilmeliyiz ve bilgisayar imkanı sağlanamazsa bile sözlü olarak anlatabilmeliyiz beklentisi oluşuyor videodan. 3 hazirandaki canlı eğitim videosunda konuyu daha net açıklayacaklarını düşünüyorum, şimdilik yanlış anlamışımdır umarım .

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      roch
    • RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)

@pareto-optimumu ben var olan bir uygulamanın iyileştirilmesi üzerine bir slayt hazırlıyorum. sonuçta mülakat ekibi de sektöre yeni girecek birinin süper bir proje çıkarmayacağını biliyordur o yüzden panikleme aşamasını kendimce atlattım.
      Sektörde çığır açacak yeni bir projesi olan zaten mülakatta harcamasın , iş geliştirmecilerle görüşüp patent-telif hakkı falan alsın hocam 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      roch

roch tarafından gönderilen son iletiler

@pareto-optimumu ben var olan bir uygulamanın iyileştirilmesi üzerine bir slayt hazırlıyorum. sonuçta mülakat ekibi de sektöre yeni girecek birinin süper bir proje çıkarmayacağını biliyordur o yüzden panikleme aşamasını kendimce atlattım.
      Sektörde çığır açacak yeni bir projesi olan zaten mülakatta harcamasın , iş geliştirmecilerle görüşüp patent-telif hakkı falan alsın hocam 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      roch

Silinmiştir

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      roch

@potele sinavi gecersem uzman cikicam diyodum, simdi deli cikmazsak iyidir asamasindayim. Ama bu duvarlardan umitliyim ben kesin biseyler cikacak😀

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      roch

Arkadaşlar meraken soruyorum, aklinda bir proje fikri olan ya da hangi konuda ne yapacagini bilen var mi ?
      Benim hic bir fikrim yok şuan için, boş duvar seyredip ilham bekliyorum :))

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      roch

@potele hocam maili paylastiginiz icin tesekkur ederiz, henuz gelmeyenler icin ön bilgilendirme oldu. Süre olarak uzun olması egitim sirasinda araya bir vaka analizi yaptirip grup mulakatina dondurebilirlermis gibi bi izlenim olusturdu bende. Yanlis anlamis olabilirim ama yine de hazirlikli olmakta fayda var.

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      roch

ben de henüz zoom daveti için mail almadım. Alan arkadaşlar etkinliğin hangi tarihlerde yapıldığını, eğer katıldılarsa ne içerdiğinden bahsedebilir mi ?

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      roch

@potele hocam bi çoğu sektörle yeni tanışacak adaylarla mülakat için, bu tip bir ön hazırlık istenmesi adaletsiz olucak. Üstelik verilerle desteklenen iyi bi projeden bahsediliyor. Süre sıkıntısından dolayı 5-7 sayfa slayt örneğiyle özetleyebilmeliyiz ve bilgisayar imkanı sağlanamazsa bile sözlü olarak anlatabilmeliyiz beklentisi oluşuyor videodan. 3 hazirandaki canlı eğitim videosunda konuyu daha net açıklayacaklarını düşünüyorum, şimdilik yanlış anlamışımdır umarım .

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      roch

mülakata hazırlık son videosunda proje üretimi ve sunumu gibi bir konuya değiniliyor. Daha önce de benzer bir uygulama var mıydı bununla ilgili bir bilgisi olan var mı ?

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      roch