Yarın mülakatı olanlara başarılar, mülakattan sonra çok kısa bir şekilde asla detay vermeyerek buraya birkaç bir şey yazarlarsa çok güzel olur.
tsundoku tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@oktaykdr teşekkürler hocam başarılar
tsundoku tarafından gönderilen son iletiler
-
@oktaykdr teşekkürler hocam başarılar
-
Yarın mülakatı olanlara başarılar, mülakattan sonra çok kısa bir şekilde asla detay vermeyerek buraya birkaç bir şey yazarlarsa çok güzel olur.
-
Ben de siyah çok yüksek olmayan bir topuklu giyeceğim ama çanta konusu kafamı kurcalıyor. Çanta alsam nasıl bir çanta almalıyım veya içeriye çanta ile girilebilir mi, almasam kişisel eşyalarımı ne yapacağım bilmiyorum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
-
Hocam teşekkür ederim cevap için peki rahat duyuluyor mu? Maske benim duymamı ciddi anlamda kısıtlıyor bu konuda sıkıntı çekmekten endişeliyim. Adayın komisyona yakınlığı nasıl?
-
Biraz saçma bir soru olacak belki ama, müfettişlik mülakatına katılanlar cevaplarsa çok sevinirim. Komisyon üyeleri maskeli miydi? Sizden maskenizi çıkarmanızı istediler mi?
-
Bana da gelmiş mail, kaç güne yayılmış belli mi? 24 haziran benimki. Birde müfettişlere söylenen yol masrafları karşılanacak durumu bizde yok sanırım?