TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. yamanm
    Y
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

yamanm

@yamanm

6
    İtibar
    3
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

yamanm Takip etme Takip Et

yamanm tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

Hepimize geçmiş olsun. Gerek ilan tarihiyle gerek gelen sorularla çoğumuzu şaşırtan bir sınavı daha geride bıraktık. Kaymakamlık gibi bir mesleğe girişin kolay olmasını tabiki hiç birimiz istemeyiz alıştığımız gibi ÖSYM en az 10 soruyu çoğu adayın yapamayacağı şekilde kimine göre zor kimine göre gereksiz şekilde detayla doğru yapılmasını istemediği tarzda sordu.

Bu durumun hedeflediği gibi barajı 70-75 arasında tutacağını şahsi fikrim olarak söyleyebilirim.

Sorular, ilan tarihi, 110 kontenjanı ve foruma katılımın diğer senelere kıyasla son derece düşük olması barajı 70e yakın çekeceğine dair bir fikir oluştursa da bende geçen sene gibi zor bir sınavdan sonra çıkan 72.75 barajı bu sınavda da aynı sonuç olur mu endişesi yaratıyor.

Soruların yayınlanmasından sonra netleşecek olsada bakabildigim kadarıyla 71.5 - 72.75 gibi bir aralıkta puan alacağımı düşünüyorum dolayısıyla 12 Ağustosta kadar stres devam edecek benim için.
      İnşallah hak eden mesleği layıkıyla yapabilecek arkadaşlarımız bu gurura erişir.

Hepimiz için tekrar geçmiş olsun.

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yamanm

@umtt44 Status kaymakamlık çalışma kitabı. Birinci ve üçüncü basımlarını çözdüm hukuk için öneririm.

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yamanm

yamanm tarafından gönderilen son iletiler

Bugün soruları tekrar çözdüm 81net yapabilirmişim. Oysa 66nette kaldım sınav zordu evet ama yapılabilir bir sınav olduğuna kanaat getirdim bu nedenle barajın beklediğimizden yüksek çıkması olası görülüyor. Ben yapamadım ama yapan arkadaş sayısı hiç azımsanmayacak düzeyde. Mülakata kalanları tebrik ediyorum kalamayanlar bir süre dinlenip hız kesmeden devam etmeli gibi duruyor çünkü gitgide zorlaşıyor mülakata kalmak

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yamanm

66 seneye İnşallah

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yamanm

@abdurrahim-63
      Hocam bu sene forum anlayamadığım şekilde sessiz bence net veri almak için biraz daha beklemeliyiz. Özellikle sorular açıklandıktan sonra bir ortalama oluşacaktır güzel bir katilim olursa daha önceki senelerde olduğu gibi gerçekleşene çok yakın bir sonucu öğreniriz.
      4. Girişim oluyor bu sınava herhangi bir net bilgim olmadan sadece tecrübe ettiklerimle kişisel fikrimi ifade etmeye çalıştım ama yüksek bir baraj beklemiyorum

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yamanm

Hepimize geçmiş olsun. Gerek ilan tarihiyle gerek gelen sorularla çoğumuzu şaşırtan bir sınavı daha geride bıraktık. Kaymakamlık gibi bir mesleğe girişin kolay olmasını tabiki hiç birimiz istemeyiz alıştığımız gibi ÖSYM en az 10 soruyu çoğu adayın yapamayacağı şekilde kimine göre zor kimine göre gereksiz şekilde detayla doğru yapılmasını istemediği tarzda sordu.

Bu durumun hedeflediği gibi barajı 70-75 arasında tutacağını şahsi fikrim olarak söyleyebilirim.

Sorular, ilan tarihi, 110 kontenjanı ve foruma katılımın diğer senelere kıyasla son derece düşük olması barajı 70e yakın çekeceğine dair bir fikir oluştursa da bende geçen sene gibi zor bir sınavdan sonra çıkan 72.75 barajı bu sınavda da aynı sonuç olur mu endişesi yaratıyor.

Soruların yayınlanmasından sonra netleşecek olsada bakabildigim kadarıyla 71.5 - 72.75 gibi bir aralıkta puan alacağımı düşünüyorum dolayısıyla 12 Ağustosta kadar stres devam edecek benim için.
      İnşallah hak eden mesleği layıkıyla yapabilecek arkadaşlarımız bu gurura erişir.

Hepimiz için tekrar geçmiş olsun.

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yamanm

Hepimize başarılar. İnşallah güzel sonuçlarla birlikte her şey gönlümüzce olur.

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yamanm

@umtt44 Status kaymakamlık çalışma kitabı. Birinci ve üçüncü basımlarını çözdüm hukuk için öneririm.

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yamanm

Forum neden bu kadar sessiz ? Geçen senelerde sınav dönemi foruma girip neler yazılıyor diye sürekli takip ederdim bu sene ileti sayısı oldukça düşük kaldı.

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yamanm