Sallama söyleyen ya da manipüle eden iyi düşünsün belki bu sene girmedi ya da kötü geçti ama bi dahaki sınava 72 73 ile ne oldu ne olacak konumunda olabiliŕ. O yüzden biraz empatiye davet ediyorum. Gerek yok yani kimse bi şey kazanmaz. Allah razı olsun birileri uğraşıyor az çok ortaya bi şeyler çıksın diye.
Muhbekta tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Kendisi söylemiş zaten anket manipüle edilmiş görünüyor diye. Ama onun tahmini de 75. Çok değilmi yaaa ben de 70 alan geçer dedim. Tamam anayasa idare kolaydı ama bunun ıktisadi var türk. Ekon. Var insan hakları geçen seneye göre iki çoğu kitapta olmayan soru var türkçe zaten 3 kere okusan da çıkmıyor. Bilemedim demekki millet yapıyor yaa çokta şii yapmamak lazım:)
-
A malını c malina tercih eder dedim. A faydası b den çoktu b ile c arasında kayıtsızdi. Öyle olunca a yı c ye tercih eder dedim. Ama doğru mu bilmiyorum
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
72 de kaldık. Bi dahaki sınav için biz de yerimizi alalım inşallah. Rabbim yardımcımız olsun. Şimdiden kolaylıklar diliyorum.
Muhbekta tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
72 de kaldık. Bi dahaki sınav için biz de yerimizi alalım inşallah. Rabbim yardımcımız olsun. Şimdiden kolaylıklar diliyorum.
-
@çetin son dakika anketinin sahibi hoca benim anketin güvenilirliği yok çok manipüle edildi dedi.
-
Ben de sadece burayı takip ediyordum. Sınavdan çıkınca instagram ve tweeter açıp bi bakayım dedim. Instagram reklam dolu şöyle tutturduk böyle tutturduk. Tweeter da dediginiz gibi adam ben 3. Sınıfta okuyorum şu netle kapatır diyo. En kaliteli yorum ve paylaşımlar burada. Kapattım şimdi oraları. Önce buraya da yazmıyordum. Netimi paylaşmak için yazdım. Buranın +1 -1 ile oratalama tutturacağına inanıyorum. Dediğiniz gibi benim çevrem yok yaş biraz büyük. Çevresi olanlar arkadaşlarının puanlarını 70 altıda olsa eklerse doğru tahmin çıkacaktır diye düşünüyorum. Ve yine söylüyorum idare dışında kolay bi sınav değildi. 70 75 arası arkadaşın ben de dahil manipüle olmadan beklemesini öneriyorum
-
Kendisi söylemiş zaten anket manipüle edilmiş görünüyor diye. Ama onun tahmini de 75. Çok değilmi yaaa ben de 70 alan geçer dedim. Tamam anayasa idare kolaydı ama bunun ıktisadi var türk. Ekon. Var insan hakları geçen seneye göre iki çoğu kitapta olmayan soru var türkçe zaten 3 kere okusan da çıkmıyor. Bilemedim demekki millet yapıyor yaa çokta şii yapmamak lazım:)
-
Sallama söyleyen ya da manipüle eden iyi düşünsün belki bu sene girmedi ya da kötü geçti ama bi dahaki sınava 72 73 ile ne oldu ne olacak konumunda olabiliŕ. O yüzden biraz empatiye davet ediyorum. Gerek yok yani kimse bi şey kazanmaz. Allah razı olsun birileri uğraşıyor az çok ortaya bi şeyler çıksın diye.
-
Beni de 73 ile ekler misiniz
-
A malını c malina tercih eder dedim. A faydası b den çoktu b ile c arasında kayıtsızdi. Öyle olunca a yı c ye tercih eder dedim. Ama doğru mu bilmiyorum
-
Telegram grubu var mı acaba varsa linkini alabilir misiniz