Merkezi tercihlerin son gününe kadar tercih yapmadan bekledim açıklanır da olumlu gelirse kadro yanmasın diye. (Mülakatım bayağı iyi geçmişti.) Ama mecbur merkeziden de tercih yaptım. İşte 3 ay mülakat sonucu açıklamayan bu sorumsuzluk kim bilir kaç kişinin kaderini bu şekilde değiştirdi...
hukukpss tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BOTAŞ Uzman Yardımcılığı, Müfettiş Yardımcılığı, Mühendislik ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
hukukpss tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@m-ali-44 Hukuk alanından önceki senelerde sınava girdiniz mi hocam yoksa tahmin mi yapıyorsunuz ?
-
RE: BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Hukuk alanında "Milletlerarası Özel Hukuk" kısmında Yabancılar Hukuku ile Vatandaşlık hukuku da dahil mi yoksa yalnızca MÖHUK(Genel Prensipler, Kanunlar İhtilafı, Usul Hukuku) bağlamında mı sorumluyuz ? Daha önceki senelerde sınava giren arkadaşlar varsa cevaplayabilirlerse seviniriz..
-
RE: BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Hukuk alanında "Milletlerarası Özel Hukuk" kısmında Yabancılar Hukuku ile Vatandaşlık hukuku da dahil mi yoksa yalnızca MÖHUK(Genel Prensipler, Kanunlar İhtilafı, Usul Hukuku) bağlamında mı sorumluyuz ? Daha önceki senelerde sınava giren arkadaşlar varsa cevaplayabilirlerse seviniriz...
-
RE: BOTAŞ Uzman Yardımcılığı, Müfettiş Yardımcılığı, Mühendislik ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
Merkezi tercihlerin son gününe kadar tercih yapmadan bekledim açıklanır da olumlu gelirse kadro yanmasın diye. (Mülakatım bayağı iyi geçmişti.) Ama mecbur merkeziden de tercih yaptım. İşte 3 ay mülakat sonucu açıklamayan bu sorumsuzluk kim bilir kaç kişinin kaderini bu şekilde değiştirdi...