@adamsinsmith evet, haklısınız da atanacağımız şubeleri de bilsek keşke.
meridyen tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@adamsinsmith ben de konuştum ben de farklı anladım aslında Sanki 16 maaş 5000 gibi geldi. İstanbul gibi bir yerde geçim zaten zorken böyle ufak farklar bile çok etkili aslında. Doğrusunu öğrenmek gerekiyor. Keşke mail atsalar herkese açık açık şartları. Şube de belli değil. Önemli kararlar.
İnsanların bu pozisyon hakkında ne düşündüğünü de merak ediyorum, önerisi olan var mıdır? -
@adamsinsmith Çok teşekkür ederim cevabınız için. 3 ayda bir çift maaş haricidir di mi bu?
Onu da hesaba katıp söylemiş olabilirler mi? -
@adamsinsmith ben de bunu çok merak etmekle birlikte bir de maaş konusunda yardım bekliyorum. Nedir? İstanbul’da geçinilir mi?
-
@zlyhkls hayırlı olsun. Mühendislik mi Yoksa idari grupta mısınız acaba?
-
Kazananları tebrik ederim arkadaşlar. Yedekler olarak umutlu olmalı mıyız sizce? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Özellikle mühendis alanında yedek olduğum için şansım daha mı düşüktür 60 yedek içerisinde?