TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. hakanozzdemir
    H
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

hakanozzdemir

@hakanozzdemir

0
    İtibar
    3
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

hakanozzdemir Takip etme Takip Et

hakanozzdemir tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)

@mouseblood Evet yan haklar da duyduklarım kadar gayet iyi. Ben de bir sene kurs devam edip iyi bir YDS puanı almak isterim. Hayırlısı olsun hakkımızda. Devlet bankaları gerçekten çalışanlarına bakıyor. Bir tanıdığım vardı çalışan, çalışanlar da maddi olarak çok memnun.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hakanozzdemir
    • RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)

@mouseblood Şimdi Ziraat Katılım İK ile görüştüm bugün mesai bitimine kadar eğitimle alakalı mail gelecekmiş. Çalışma şartları, maaş, ek olanaklar vs hakkında eğitimin içerisinde bilgi verileceği söylendi. Siz hangi ilde başlayacaksınız?

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hakanozzdemir

@mouseblood Öncelikle tebrik ederim. Benim 2 aylık deneme sürem olduğu için ihbar sürem yoktu. Bu kadar gelişmeye de artık bir aksilik olmaz diye düşünüyorum fakat süre kısaldı bankadan bununla alakalı ne yapacağız ne edeceğiz konusunda bir şey hala gelmemesi şaşırttı.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hakanozzdemir

@gearcy, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)

Finansdan olup mail alanlara bir sorum var. Mailde sıraladıkları sağlık testlerini iş yeri hekimimi yapacak? yani o testler iş yeri hekimi muayenesi mi oluyor yoksa hem testleri başka yerde yaptırıp hem de iş yeri muayenesine mi gireceğiz?

Haziranda yeni bir işe başlamıştım istenen belgelerde tetkik ve iş yeri hekimi muayenesi yazıyordu. Tetkikleri yaptırdım, sonra iş yeri hekimi evrakları kontrol edip kısa bir bilgi alıyor genel sağlığınla alakalı. Hastanede sadece tetkikleri yaptırın, işlem o şekilde.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hakanozzdemir

Arkadaşlar merhaba,
      Kazanan, kazanamayan herkes için hakkında hayırlısı olmasını dilerim. Sayfayı takip ediyordum, yeni üye oldum. Ben Ziraat Katılım Uzman Yardımcılığı kazandım fakat şuan bir işte çalışmaktayım. Bankadan çalışma şartları, teklif vs mail alan oldu mu? Eğitim 2 Ağustos'ta başlayacak dendi fakat haricinde bir bilgi alamadık. Bilgisi olan var ise aydınlatırsa sevinirim.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hakanozzdemir