@Antimülakat Evet doğru, haklısınız. Bilgi sahibi olmadan (yada yeterli bilgi sahibi olmaya imkanı olmadan) sınava hazırlanan kardeşlerimiz de var ne yazık ki. Herkes aynı şartlarda sınava hazırlanabilse keşke.
hayalet_yazar
@hayalet_yazar
hayalet_yazar tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YGS'ye girmek zorunlu mudur?
-
RE: AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ HAKKINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME
@sabırsız Evet çok zor ama imkansız değil Tabi pek çok üniversitede Hukuk Fakültesi'nin DGS ile gelenleri kütürt diye 1. sınıftan başlattığını öğrendiklerinde, bu kadar sene bununla uğraşacağıma, YGS-LYS'ye hazırlanıp direk hukuk kazansaydım diye ağlananlarını görmek üzücü.
hayalet_yazar tarafından gönderilen son iletiler
-
@Antimülakat Evet doğru, haklısınız. Bilgi sahibi olmadan (yada yeterli bilgi sahibi olmaya imkanı olmadan) sınava hazırlanan kardeşlerimiz de var ne yazık ki. Herkes aynı şartlarda sınava hazırlanabilse keşke.
-
RE: AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ HAKKINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME
@sabırsız Evet çok zor ama imkansız değil Tabi pek çok üniversitede Hukuk Fakültesi'nin DGS ile gelenleri kütürt diye 1. sınıftan başlattığını öğrendiklerinde, bu kadar sene bununla uğraşacağıma, YGS-LYS'ye hazırlanıp direk hukuk kazansaydım diye ağlananlarını görmek üzücü.
-
@Antimülakat Önemli olan LYS de, direk nasıl LYS'ye girebildiğinizi anlayamadım ben. Daha önce defalarca çeşitli sınavlara girdim. YGS'ye girip barajı aştıktan sonra "LYS'lere girmeye hak kazandığımız" sınav sonuç belgesinde yazıyor. Demek ki YGS'ye girmeden LYS'ye girilmiyor.