@jsm tabi ama alican hocanın da bir tecrübesi var. Bakın cidden brn de çok iyi yerlerdrn duyum alıyorum ama kesin diye konuşmuyorum. Umarım yanılan ben olurum.
malthus92 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@jsm dostum benim yazımı okuyun lütfen . ben de iki ihtimal duydum ilan aralık 2021 yada ilan haziran temmuz 2022 gibi. Yani bende bu yıl gelebileceğini beyan ettim ama linç yedik resmen. Yedeklikle ne alakası var ben duyumumu ve kendi tecrübemle bir şeyler yazdım. Benim şahsi görüşüm aralıkta ilan geleceği. Sınavın martta olacağı bakalım hayırlısı olsun
malthus92 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@jokerface bu hafta kesin açıklanamayacak . listeler daha hazır değilmiş en son sorduğumda böyle bir olumsuz haber aldım . en erken haftaya cuma dedi beklediğimizden uzun sürecek anlaşılan
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@michalkalecki ben en geç 10 kasım diye duydum. 25-30 gün süreceği söylenmişti içerden bir tanıdığım
-
@paretowilfreḍo üstad vmy açıklanır mı guy yazılısına kadar . çünkü çok fazla kişi guydan feragat edip buraya geçecek
-
@jsm dostum benim yazımı okuyun lütfen . ben de iki ihtimal duydum ilan aralık 2021 yada ilan haziran temmuz 2022 gibi. Yani bende bu yıl gelebileceğini beyan ettim ama linç yedik resmen. Yedeklikle ne alakası var ben duyumumu ve kendi tecrübemle bir şeyler yazdım. Benim şahsi görüşüm aralıkta ilan geleceği. Sınavın martta olacağı bakalım hayırlısı olsun
-
@eomer yedek olduğumu söyledim zaten . ciddiye almıyorsan işine bak yazma boş yapma. Ama 2 ay sonra da burada ol bakalım kim yalan söyleyen kim umut taciri görelim bu yazımıda sakın unutmayın
-
@jsm tabi ama alican hocanın da bir tecrübesi var. Bakın cidden brn de çok iyi yerlerdrn duyum alıyorum ama kesin diye konuşmuyorum. Umarım yanılan ben olurum.
-
@as-soon-as hocam tabiki görüyorum . benim duyumum bakın kimseyi umutlandırmak veya üzmek değil niyetim. Sadece kurumda çalışan yüksek mertebeden duyduğum şu . 2 ihtimal var olursa 1500 kişilik bir daha alamayız deyip aralıkta ilana çıkmak bu kasım sonu da olabilir veya seneye bırakmak. Haziran temmuz gibi ilana çıkmak. Sayı konusunda bana ulaşan 1200 kişi. Hiçbiri kesin değil sadece duyum ve birazda tecrübe. 2020 yi yakmazlar umarım. 2018i aynı şekilde hiç acımadılar.
-
@as-soon-as yedeklikle alakası yok umarıö gelir yeni ilana da gireceğim sonuçta . alican hoca da bugün yazmış 2021 de bekleniyorum diye. Umarım da gelir hocam yürekten istiyorum . ama olacağına inanmıyorum . herkrs kesin gelecek 1 -2 haftaya dirip umut tacirliği yapıyor . bakıp göreceğiz 1 aya gelecek mi bakalım
-
@mrtsmt öncelikle niyetim kimseyi kırmak değil. Açıklok getireyim konuya. Birincisi evet işe başlamaları şart yeni ilan için yoksa yedekler sıkıntıya girer istisnası var mı var sgk iç içe oldugu için yedeklerin hakkı korundu ama oradaki yedek sayısı ile guyu kıyaslamak saçma. İkincisi guy ilanka sınav arasının bu kadar çok zaman olmasının nedeni kesinliklr pandemi, yoksa ilandam maksimum 60 güne sınav oluyordu. Karşı gelen arkadaşları da anlıyorum nedeni gönülden hemen gelmesini istemesi . ben yazayim dr kötü olan olayım 2 tane senaryo var ya 2022 şubat martta olacak sınav ya da 2022 ekim de. 2.senaryoda 2020 yanacak olmadık şey mi nr yazık ki olabilir. Herkese iyi günler
-
@mrtsmt arkadaşım daha yapılanlar işe başlamadı . kafasından uyduran yazıyor yazık günahtır bu kadar bekleyen var. İnanmayın arkadaşlar en yakın tarih ilan için kasım sonu aralık ortası sınav için şubat sonu mart başı . en yakını bu ama olmazsa da 2022 ekim deniyor bilginize.