TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. Yek 0
    Y
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Yek 0

@Yek 0

2
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Yek 0 Takip etme Takip Et

Yek 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021

@izo bize mülakat gunu diger bos kalan kadroları uluslararasi iliskilere aktardiklarini 40-44 kisiye cikarttiklarini söylemişlerdi ayrica 8 kisi de kesin olarak katılmayacak dediler ama ne kadar doğru bilemiyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      Yek 0

Yek 0 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021

@hakimaki Yönetmeliğin 12. maddesi uyarınca; “Taleplerinin ilgili makama ulaşmasından itibaren arşiv araştırması sonuçları en geç 30 iş günü, güvenlik soruşturması sonuçları en geç 60 iş günü içinde cevaplandırılır.” ben boyle bir bilgi buldum.

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      Yek 0

@ahmetcagriii Aslında direkt Ilker Astarci'nin instagramina da yazabiliriz bir kez cevap vermişti.

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      Yek 0

@izo bize mülakat gunu diger bos kalan kadroları uluslararasi iliskilere aktardiklarini 40-44 kisiye cikarttiklarini söylemişlerdi ayrica 8 kisi de kesin olarak katılmayacak dediler ama ne kadar doğru bilemiyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      Yek 0