TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. simazelda
    S
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

simazelda

@simazelda

4
    İtibar
    1
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

simazelda Takip etme Takip Et

simazelda tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Arkadaşlar sizce genel kültürdeki Oscar sorusu yanlış değil mi.filmin adı The Father olması gerekirken The Fader yazılmış.ben bilimkurgu olabilir diye Morgan Freemani seçtim.yoksa Anthony Hopkinsi seçecektim.

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      simazelda
    • RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022

İç Anadoludaki baraj-ayranci dedim ben

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      simazelda

Şuan açıklanmadı henüz.bir önceki sınava baktım iki gün sonra açıklanmış sorular

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      simazelda

simazelda tarafından gönderilen son iletiler

Ben de 65 te kalmışım gibi görünüyor bir mucize olup da salladiklarim tutmazsa

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      simazelda

Türkçede 9.sorunun hatalı olduğunu düşünüyorum.A şıkkında da anlatım bozukluğu var bana göre.bu arada ben de geçemedim.her şeyden önce süre yetmedi bana.kazanan arkadaşlar gerçekten helali hoş olsun böyle zor bir sınavı geçtiğiniz için tebrik ederim.

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      simazelda

Şuan açıklanmadı henüz.bir önceki sınava baktım iki gün sonra açıklanmış sorular

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      simazelda

Bir önceki sınav soruları ne zaman açıklanmıştı bilen var mı acaba

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      simazelda

İç Anadoludaki baraj-ayranci dedim ben

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      simazelda

Arkadaşlar sizce genel kültürdeki Oscar sorusu yanlış değil mi.filmin adı The Father olması gerekirken The Fader yazılmış.ben bilimkurgu olabilir diye Morgan Freemani seçtim.yoksa Anthony Hopkinsi seçecektim.

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      simazelda

Arkadaşlar genel kültürdeki Oscar sorusu da yanlış değil mi sizce.filmin adı the father orada yazan the fader.ben the fader bilimkurgu olabilir diye Morgan Freeman i seçmiştim.yoksa Anthony Hopkins yapacaktım

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      simazelda