Merhaba arkadaşlar
Yeni sınav ile ilgili başlık göremediğim için buradan açıyorum.
Sınav ilanı duyurular ile ilgili buradan haberleşebiliriz
ozanant07 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
2023 Kaymakamlık Sınavına Doğru
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Ben sınavı daha yazılı aşamasında kazanamadım çok düşük aldım zorlandım biraz. Ama sizinle beraber bu forumda mülakat heyecanı yaşadım. Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
Kazanamayanlar pes etmek yok çalışmaya devam edin yeni sınavda hepimiz kazanıcaz
Bu arada yeni sınav ile ilgili duyum alabilen var mı arkadaşlar -
2023 ADLİ-İDARİ HAKİMLİK SINAVI
Merhaba arkadaşlar
Yeni yıl sınavı ile ilgili bir başlık göremediğim için yeni başlığı açmak istedim.
Sınav tarihi vs gibi bilgileri buradan paylaşabiliriz isterseniz
ozanant07 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
Merhaba ben alablirim uygun fiyata verebilirseniz çünkü kitaplar aşırı yüksek yeni kaynak alamıyorum letgodan vs alarak çalışıyorum ama güncel değil onlarda hala elinizde duruyorsa özelden yazabilirim size
-
@siyahadam çok mutlu oldum sizin adınıza tebrik ederim yolunuz açık olsun keşke müsait bir zamanınızda bu sene tekrar hazırlanacak olanlara kaynak önerisinde bulunsanız bizim için çok değerli ve kıymetli olurdu.
-
@kerberos Daha bugün haberlerde çıktı yazılı sınavda barajı zar zor geçmiş iktidarın belediyesinde çalışan birinin oğlu iç işleri bakanıyla fotoğrafı olan biri mülakatı geçmiş.
Ne acıdır ki mülakatın kaldırılmasının gündemde olduğu şu günlerde hala şu olaylar yaşanıyor. -
@110mia110, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
@moonfeel aöf değilse üniversitenin bölümün hiç önemi yok. ankara siyasal hikayesi 30 yıl öncesinin olayı.
Aöf mezunlarının burada hiç şansı yok mu demek istiyorsunuz anlamadım adam o kadar yazılı sınava girebiliyor bu hakkı var üstelik sınavı kazanıyor mülakata kalıyor bu hakkıda var bu aşamadan sonra sırf aöf mezunu diye bi bahane bulup yollayamazlar bu adamı yani sizin kendi düşünceniz mi bu yoksa duyumunuz mu anlamadım
-
arkadaşlar bazı telegram gruplarında falan bu sene sınav yapılma ihtimali zor deniliyor sizin düşünceleriniz nedir acaba ?
-
@Baybarstr sizde sanırım kazanmışsınız sizide tebrik ederim. Sonuçlar kasımda açıklandığında 1-2 soru ile kazanamadım ama mülakata giren çok arkadaşım oldu kendi başarızlığımı unuttum onlara motive verdim sürekli yapacaksın kazanacaksın diye hem onların hemde forumda ki kazanan arkadaşları görünce mutlu oluyorum.
Dün gece sonuçlar açıklandığında bile sanki kendi sonucum açıklanmış gibi heyecanlandım. Bu yolda hepimiz beraberiz sonuçta
Sizden alacağım tavsiye benim için çok önemli yeni sınav için kaynak tavsiyesi verebilirmisiniz ? Ben hukuköğretir murat hocanın kaynaklarına ağırlık veriyorum sizce nasıl ? -
Ben sınavı daha yazılı aşamasında kazanamadım çok düşük aldım zorlandım biraz. Ama sizinle beraber bu forumda mülakat heyecanı yaşadım. Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
Kazanamayanlar pes etmek yok çalışmaya devam edin yeni sınavda hepimiz kazanıcaz
Bu arada yeni sınav ile ilgili duyum alabilen var mı arkadaşlar -
arkadaşlar bu mülakat sonucları geciktikçe yeni sınav ilanının gelmeside gecikir mi ya (
-
arkadaşlar buradaki duyumlar mülakatla ilgilimi yoksa yeni sınav takvimi ile mi ilgili acaba ?
-
2023 Kaymakamlık Sınavına Doğru
Merhaba arkadaşlar
Yeni sınav ile ilgili başlık göremediğim için buradan açıyorum.
Sınav ilanı duyurular ile ilgili buradan haberleşebiliriz