@robertdahl-0 aslında tüm ihracatçı birlikleri özel bütçeli ve nihayetinde kar maximizasyonu amacıyla çalıştığı için işine en çok yarayacak personelleri işe almak ister. Bu yüzden şirketlerinde halihazırda çalışıyor olanlar diğerlerine tercih edilebilir. Burada üzücü olan listelerdeki belirsizlik. Dediğiniz gibi ben de listeleri araştırdım ve halihazırda kurumda çalışanlar mülakat listelerinde.(hem idari memur hem de uzman yardımcısı kadrosu ) Keşke insan kaynakları bu durumu mülakata girecek diğer adaylara da bildirse ve açıklama yapsaydı. Hoş böyle bir açıklama yapılsa yine rahatsız olanlar çıkabilir. Kurum için de zor bir durum ve zor bir mülakat .
atanmayıbekleyen
@atanmayıbekleyen
atanmayıbekleyen tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ege ihracatçı birlikleri 2021 sözlü mülakat
atanmayıbekleyen tarafından gönderilen son iletiler
-
@robertdahl-0 aslında tüm ihracatçı birlikleri özel bütçeli ve nihayetinde kar maximizasyonu amacıyla çalıştığı için işine en çok yarayacak personelleri işe almak ister. Bu yüzden şirketlerinde halihazırda çalışıyor olanlar diğerlerine tercih edilebilir. Burada üzücü olan listelerdeki belirsizlik. Dediğiniz gibi ben de listeleri araştırdım ve halihazırda kurumda çalışanlar mülakat listelerinde.(hem idari memur hem de uzman yardımcısı kadrosu ) Keşke insan kaynakları bu durumu mülakata girecek diğer adaylara da bildirse ve açıklama yapsaydı. Hoş böyle bir açıklama yapılsa yine rahatsız olanlar çıkabilir. Kurum için de zor bir durum ve zor bir mülakat .
-
arkadaşlar aramızda hali hazırda kurumda çalışıp şuan mülakat listesinde olan var mı? Ya da ikinci kez buranın mülakatına giren. Bu husus diğer adaylar açısından önemli olabilir. Görüp de cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
-
@pindish bundan önceki alımda kpss puan türünde birinci olanlar alınmış.
-
ege ihracatçı birlikleri 2021 sözlü mülakat
sözlü mülakata katılmaya hak kazanan arkadaşlarım bu başlık altında sorularınızı sorabilirsiniz?
-
ege ihracatçı birlikleri mülakat
daha önce mülakata giren arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim