Tarihi ilk Yiğit Yılmaz hoca açıkladı hemen sonrasında yayın açanlar Aralık mart Haziran diye diye milletin psikolojisinin içine etti. Şimdi de biz ulaştık öğrendik gibi iddialarda bulunuyorlar. Komik.
mia111 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@olursaeki Ahmet nohutçuya göre Aralık'ta olacaktı güya. Bayrama 60 günden az kaldı. Bayramdan sonra sınav olsa şimdiye duyumlar yağardı. Levent ersin de Mart sonu Nisan başı kesin dedi. Ortada bir şey yok. Fazla itibar etmeyin.
-
Törehan Özdemir 4 haziran paylaşımını kaldırmış
-
Sözün kıymeti kalmamış koca koca adamlar kesin şu zaman diyip sonra da başka tarih söylüyorlar. Bir iki sefer insan yanılabilir ama bunlar her ay aynı şeyi yapıyorlar. Yazık.
-
@erşan-kuneri insanların hayatları var ailelerinin beklentileri var. Ümitleri var. Sürekli ha oldu olacak insanı yıpratıyor. Kitap kurs para vs. İçin uydurma ilan tahmini veriyorlar ise ne büyük bir vebale giriyorlar.
-
@kethüda Tecrübeye bakılırsa çoğunlukla sonbaharda oluyor sınav.
-
@bitmediniz Lafı attı ortaya. 4 Haziran'da olursa ben bildim diyecek. Olmazsa bir şey yok. Kpss yaklaşıyor. İnsanların zaten kafası allak bullak.
-
Sınavın Eylül Ekim'de olması herkesin menfaatine. Kpss ile çakışmaması adına. Umarım bakanlık bunu gözetir.
-
@asder Aralık dediler olmadı Mart Nisan dediler. Şimdi de Nisan Mayıs mı diyorlar. Her ay tarih güncelliyorlar. Levent Ersin Mart sonu Nisan başı KESİN olacak dedi şimdi hiç sesi soluğu çıkmıyor.
-
Kaim makam hukukta tek başına yeterli. Ayrıntılı soruları yapmak isteyen 3 4 tane farklı soru bankası çözebilir. Yiğit hoca ücretsiz bir şekilde not paylaştı. Çok faydalı oldu. Bu arada 80 netim var.
mia111 tarafından gönderilen son iletiler
-
Mülakatlar ne zaman sonuçlanır geçen yıllara göre
-
İlla saat başlarında mı geliyor sonuç arkadaşlar
-
@bende her sene aynı şey. Dershaneciler güzelce kaydını yapıyor. Sınav da son baharda oluyor.
-
Hepimiz yoğun emek verdik bu kadar stres onun sonucu. Ancak bir de nasip var. Nasipse gelir yemeden nasip değilse ne gelir elden. Elimizden geleni yaptık gerisi Allah'ın takdiri.
-
@antimülakat Rüyanızda mı gördünüz hocam
-
Mülakatta neyi esas alarak sıraya koyup çağırıyorlar
-
Kaim makam hukukta tek başına yeterli. Ayrıntılı soruları yapmak isteyen 3 4 tane farklı soru bankası çözebilir. Yiğit hoca ücretsiz bir şekilde not paylaştı. Çok faydalı oldu. Bu arada 80 netim var.
-
80 ile beni de ekleyebilirsiniz