@ceren bende adli mezun kazanamadım ama netleriniz öyle yerlerde değil. Çalışma yönteminiz netlerinize göre doğru bence. Sadece biraz daha gayret
Ugr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
RE: Ziraat Bankası 50 Avukat Alım Süreci
Arkadaşlar benim ruhsatımı almam aralık ayını bulabilir. İlanda işe başlama tarihinde ruhsatı almış olmak demiş sizce işe başlama tarihi ne olur ? Birde ben bu tür sınavlara ilk defa hazırlanıyorum. Nerelerden hazırlanmalıyım
-
@paretowilfredo sana inanıyoruz Pareto reyiz de bence yarına sabaha bıraktılar o işi
-
Olası Mayıs ve Aralık sınavları için öneri ?
Arkadaşlar ben bu sınava ilk defa girdim. Çok ümidim yoktuda. Çok iyi hazırlanamadım. Sizlere daha doğrusu bu sınavı daha önce iyi puanlarla kazanmış veya kazanmayı alışkanlık haline getirmişlere
sormak isterim. Nasıl çalışıyorsunuz ? Nereden çalışıyorsunuz. Detaylı bilgi verebilirmisiniz ?
-
RE: Olası Mayıs ve Aralık sınavları için öneri ?
Adli yargı sınavına hazırlanıyorum. 2 aylık bir çalışmam oldu bu sınav için. Yani 2 ay çalışma tecrübem var sadece
-
@ceren aynen öyle şimdi nasıl toparlanıp aynı hevesle çalışcaz. Hayırlısı artık.
-
Ben çok çalışamamıştım. Kontenjanlar artınca ümidim oldu. İnşallah emek veren herkesin stresi sonuç açıklanınca sevince dönüşür. Rahat olun.
Ugr tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ziraat Bankası 50 Avukat Alım Süreci
Arkadaşlar benim ruhsatımı almam aralık ayını bulabilir. İlanda işe başlama tarihinde ruhsatı almış olmak demiş sizce işe başlama tarihi ne olur ? Birde ben bu tür sınavlara ilk defa hazırlanıyorum. Nerelerden hazırlanmalıyım
-
@ceren aynen öyle şimdi nasıl toparlanıp aynı hevesle çalışcaz. Hayırlısı artık.
-
@ceren bende adli mezun kazanamadım ama netleriniz öyle yerlerde değil. Çalışma yönteminiz netlerinize göre doğru bence. Sadece biraz daha gayret
-
@sezginci nereden nasıl çalışalım bi yardım et reyiz detaylı anlatırmısın nasıl çalıştığını
-
RE: Olası Mayıs ve Aralık sınavları için öneri ?
Kazananları tebrik ederim. İyi puanla kazanan arkadaşlar nasıl çalıştılar tecrübelerini bizimle paylaşmak isteyen arkadaşları bekleriz
-
@magduriibfli ben adli ve idari yargıya girdim. Ama hedefim adli yargıydı. O yüzden hep adli yargı sınavına güdümlü olarak konuşuyorum:)