o ilan gelse de artık ben yaşadığım bu günleri unutmuş olmam kendileri bilir ister gelsin ister gelmesin aylardır çektiğimiz az değil psikolojim alt üst oldu beklemekten
ceybru tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
ayy çok heyecanlı bir yer oldu burası ne güzel şeyler konuşuluyor.bi an ocak ayı öncesini düşündüm de duyum duyum diye delirirken kimseden ses çıkmıyodu nerdeyse
-
arkadaşlar ilanları bilerek erteliyorlar nisana yakın olsun diye. bi arkadaş da kyk aççak kesin il genel müdürü söyledi dedi bi aydır yok ilan.bu ay kesin dedi bekliyoruz.bence şubat ayı şok ayı olabilir.şok ayı derken ya ilanlar peşi sıra gelir ya da mart a kalır.çok ihtiyaç var.vergi dairesinde insan kalmadı annem çalışıyor ordan biliyorum.işleri yürütmekte zorlanılıyormuş.siz çalışın ilan bi iki aya gelir tahminim
-
@kürşaddd arkadaşım mhuy yüksek ihtimalle nisan da ilan verecek bakan arkadaşa sormuş mhuy arkadaşım.bana da yok diyordu kesin bir şekilde ama sonrasında da çlış nisanda yüksek ihtimal ilan verilecek dedi.benimki de yüzdeyüz değil tabiki ama bilgilendirmek istedim.
-
@jevons ben de martın ilk iki haftasında gelebileceği yönündeyim ilanın bu kadar bekledim üç hafta da beklerim .ilan gelir diye umuyorum
-
benim hislerim cuma ya da pazartesi yönünde bekleyelim görelim
-
ilan gelsin de 1500 kpss öncesi 1500 kpss sonrası olsun ama yeter ki ilanın geldiğini görelim artık.sınava çağırılmayacak bile olsam yeter ki ilanı görelim istiyorum artık
-
gelmezse gelmesin yeter modundayım kimseyi beklemedim guyu beklediğim kadar yahu
-
Burç yorumlarını dinledim de tüm burçlar için pazar akşamı aydınlanma olacakmış. Ben en çok bizim ayfinlanacagimizi düşündüm bekleyelim görelim nasıl bi aydınlanma olacak
-
çok stresliyim bi yandan evlilik hazırlıkları bir yandan ders bir yandan sınav açacak mı takipler ruhen yoruldum gerçekten ilan umarım bu ay sonuna kadar gelir
ceybru tarafından gönderilen son iletiler
-
Vaktiniz çok yok bu yazıları gören kanalların numaraları yukarda yazıyor göndersin bugün .yarin bir daha gönderelim
-
Ricamız bizi de dile getirmeniz. Her yıl 2 sene geçerli olan kpss a puanları bu sene 1 yila indirildi ve sinavlar gelmedi.her yıl açılan sinavlar bu yıl acilmadi ve binlerce iibf li yüksek aldığı puanlarla mağdur ediliyor.birileri artık bizi de görsün.tek ricamiz sesimizi duyurun
Memurlar.netteki haberimize bu yazıyı kanallara gönderdim. Herkes bi dakkalığına zaman ayırıp atsin son sansimiz lütfen -
etkinlik var mı yakın zamanda memurlar.net teki haberimizi twetterdan yetkileri etiketleyerek paylaştım ama diğer arkadaşlar da yapsınlar bence duyarlar bizi beellkkii
-
Bu arada mhuy olan da akrabasi öyle herhangi biri degil bilip bilmeden konusuosun duyumsuz kal da gör sessizlik ne demek