800 dolmaz, 600-700 kişi mülakata kalır diye düşünüyorum.
yetkilibiri tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Arkadaşlar merhaba,
Kaymakamlık sınavlarında çıkmış tüm iktisat sorularını bulabileceğim bir yer var mı? -
Arkadaşlar iyi akşamlar,
Bakan yardımcısı Muhterem İnce’ye 2 ay önce sormuşlar 2022 sonbaharında olur demiş.Kaynak Can Çelik, instagram hesabından paylaşmış, gördüğümü yazıyorum.Şahsi kanaatim 2 ay da çok şey değişir, yani kesin sonbahar gibi düşünmeyin.Geçen senede bakanlıktan yetkili birisi yıl sonuna doğru düşünüyoruz demişti ve 10 temmuzda yapılmıştı. -
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim, söylediklerinize katılıyorum.Sınava 8 aydır hazırlanıyorum elimde Kas, status, protokol ve ilkuzem kaymakamlık soru bankaları var.Bu saydığım kitapların her birini en az 6-7 kere bitirmişimdir hala da günlük çözüyorum, biri bitince diğerine geçiyorum.Protokol soru bankasını çözmeyi bıraktım çünkü dediğiniz gibi birçok hatası var ve bu hatalar aslında doğru yaptığınız soruyu yanlış yapmışsınız gibi algılatıp doğru bildiklerinizi sorgulatıyor. Bendeki protokol geçen senenin baskısı bu seneki baskısı için konuşmuyorum bu arada belki düzeltilmiştir yeni baskıda eğer düzeltildi ise faydalı olur görüşündeyim.Törehan Bey’in politicus tarih soru bankasınıda aldım 2 kere bitirdim, şimdilik hata görmedim.Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır ben yüzde 70 soru çözümü yüzde 30 konu tekrarı olarak gidiyorum.
-
Günde kaç soru çözüp, ne kadar konu tekrarı yapıyorsunuz arkadaşlar?