Kabul etmeyenin kendi tercihi ama elendikten sonra bu teklifi bekleyen benim gibi çok arkadaş var inşallah ihtiyacı olan insanlar girer çıkmayı düşünen beğenmeyen varsa hak yemesin kabul etmesin ihtiyacı olanlar girsin arkadaşlar duyarlı olalım bu saatten sonra
keyness tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
RE: VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
Ingilizce baraj olarak vardı ama puan hesabı olarak yoktu geçen sene. Aldığımız puan 160 soru üzerinden değerlendirildi. Yani 100 puanı 160 a bölüp bir sorunun denk geldiği puanı buluyoruz ve ardından ingilizce dışındaki doğru sayımızı o puan ile çarpıyorduk.Geçen seneden biliyorum arkadaşlar birebir aynısı oldu.
-
Dün ik yı aradım görüştüm arkadaşlar. Net bir şekilde tarih zaten vermiyorlar. Istanbul un erken açıklanma ihtimali var dedi ik onun dışında bilgilendirme yapmadı. Benim tahminim hepsinin birlikte ay sonuna doğru açıklanacağıdır.
-
@Sucuklu_Kahve istanbul uzman yardımcılığı mı yoksa hepsi mi açıklanır hocam tahmininiz nedir bu konuda
-
Arkadaşlar mülakattan elendiğim günden beri bu teklifi bekleyenlerdenim, mülakat sonucu başarısız yazısı kalktığı an servis görevlisi teklifi kesinleşmişti. Ik nın bu ay sonuna kadar teklifleri göndereceğini düşünüyorum umarım ihtiyacı olanlar çağrılır sonuçta yazılı sınavı kazandık ve aylardır bu sürece tutunduk inşallah hakkımızı alırız...
-
@samet06 hocam bende öyle yaptım
-
15 marttan sonra hergün açıklanma ihtimali güçlü bir şekilde olacaktır arkadaşlar geçen sene ve önceki seneki veriler öyle gösteriyor..
-
@fablo hocam sınav tarz olarak zaten kpss den farklı soru tipleri barındırıyordu alanda bu konuda size kesinlikle katılıyorum. Ben sınava geçen senede girdim bence en eleyici banka teftiş sınavlarının başında gelir vakıf teftiş sınavı. Burda çoğu kişi zaten kpss den 80 i devirmiş insanlar ama mesele bunun yanına ingilizce ve hızlılığı da eklemek kolay işler değil bunlar ben şahsen ingilizceyi yetiştiremedim.
-
@atiba sende saol hocam arayın siz de benzer cvp alırsak biraz daha netleşmiş oluruz insallah bi an önce bu stresten kurtuluruz
-
Bi yazılı sınav iki mülakat yapan bir kurum bütün bu süreci başarısız kelimesi ile açıklamış. Yazık gerçekten zerre şeffaflık görmek istiyor insan o da yok. Grup mülakatı birebir mülakat yok mu bunun puanlaması sıralaması kim nasıl girdi elenen nasıl elendi arkadaşlar? Çok öfkeliyim, kazanan arkadaşlara hayırlı olsun öfkem şeffaflıktan uzak olan halkbank a arkadaşlar
keyness tarafından gönderilen son iletiler
-
@atiba sende saol hocam arayın siz de benzer cvp alırsak biraz daha netleşmiş oluruz insallah bi an önce bu stresten kurtuluruz
-
@atiba 02123981717 ik nın numarasını neye sordunuz anlamadım hocam hepimiz mülakata o numaralardan davet edildik
-
Bilginin sağlamlığı ik nın cevabıdır arkadaşlar sizler de yarın arayıp sorabilirsiniz.Aynı cvbı alırsak daha netleşmiş oluruz
-
@samet06 arkadaşlar memurlar.nete yazan benim bugün aradığımda ik nın söylediğini yazdım siz de arayıp sorabilirsiniz 2 hafta önce arayınca da temmuz sonu ağustos başı demişti yine ik da telefonu cevaplayan.Hepimiz aynı sürecin sıkıntısını yaşıyoruz aynı durumdayız umarım cumaya kadar biter bu iş.
-
Yarın çalar mı artık telefonumuz?Agustosun basında işbası yapmamız için en iyi tarih yarın açıklanmasıdır yoksa yine kafadan 2 hafta daha bekleyecez arkadaslar
-
Eli kulağındadır diye düşünüyorum.1 buçuk ay oldu mülakatlar biteli
-
Arkadaslar haber alan buraya yazsın sayfayı güncel tutalım
-
Arkadaşlar komisyon çok cana yakın kişinin ne kadar istekli olduğunu ve kurumu yolda bırak bırakmayacağını analiz ediyor.Ayrıca nerde faydalı olabileceğini sorup kişinin bankacılığı araştırıp araştırmadığını da inceliyor.Genel olarak sohbet havasında geçtiğini de ekleyip bütün arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
Uzman yardımcılığı mülakatından elenmiştim bugün kariyer.netteki cvm halkbank tarafından görüntülendi var mı benzer birsey yaşayan arkadaşlar?