@heisenbergww Hocam bizimkisi biraz heyecan olsun.. Listelerin artık Bakan beye gittiği konusunda bir ihtilaf yok. Teorik olarak her an açıklanabilir. Bu konuda kimse bir süre veremez yani, şu gün bugün diyerek. Bakan bey ne zaman uygun görürse artık. Bu sebeple ben programlarını takip ediyorum özellikle. Ankara'da kaldığı her süre artık potansiyeldir.
mia00006 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@Amirim-0 Üstad bir şeyler söylesen
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Herkese geçmiş olsun. Arkadaşlar sınav kolaydı falan diyenler var, bilmeyene tabiki kolay öncelikle. Geçmiş senelerle mukayese etmek bile hakarettir. Türkiye Ekonomisi, İnsan Hakları ve Türkçe olağan düzeyden çok daha ileriydi. Tarih kolaydı, mevzuat genel anlamda orta derece denebilir ama geçmiş sınavlara göre daha zordu. İktisat orta üst zorlukta bir segmentteydi. Geçmiş senelerde marjinal toplam fayda vb. sorularla kıyaslanamaz bile. Özetle barajın 70-72 aralığı olduğunu buradan net bir şekilde belirtiyorum. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@dayım42 tahmin mi duyum mu hocam
-
@heisenbergww Güvenlik Soruşturmaları tamamlandı bilgisi ışığında ve Bakan Beyin bu hafta genel olarak Ankara'da olduğu göz önünde bulundurularak, 27.01 Cuma günü akşamına nihai listenin açıklanabileceği varsayımında bulunmak yanlış olmayacaktır.
-
Umutlar bir sonraki Cuma'ya :))
-
Bakan beyin Ankara programları hız kesmeden devam ediyor, yarın Akşam açıklanması gibi bir durum söz konusu olursa, bu akşam yoğun bir mesai ile Bakanlıkta listeye son şeklinin verilmesi söz konusu olurdu diye düşünüyorum. Açıkçası yarın akşam duyumları bana bir nebze zayıf gibi geliyor ama Hayırlısı olsun tabi ki.
-
Dün gece EGM, İller İdaresi, Personel gibi Genel Müdürlüklerin sunumları ile gerçekleştirilen planlama toplantısının devamının bugün yapılıyor olması lazım. NVİ, Bilgi Teknolojileri, Strateji gibi Genel Müdürlükler daha sunumunu yapamadı. Eğer bu planlama toplantılarının akabinde bugün ve yarın Bakan bey Bakanlıktayken listeler de değerlendirilebilirse Pazartesi akşam açıklanabilir. Muhtemel bir varsayım...
-
Değerli arkadaşlar teknoloji gelişti, Microsoft Teams, Zoom gibi bir sürü toplantı uygulaması var. Günümüzde sunumlar sadece yüz yüze yapılmıyor.
mia00006 tarafından gönderilen son iletiler
-
Loading'in modası eskimedi mi ? Gelin onu şöyle değiştirelim bu sene anlamları da yakın.. "İnstalling"
-
En geç Pazartesi akşama bu iş nihayete erer. Çarşamba vs. duyumları anlamlı gelmiyor bana bu saatten sonra.
-
@Amirim-0 Üstad bir şeyler söylesen
-
Yiğit Yılmaz haftaya şeklinde duyum paylaştı. Bugün için güncel var mı bir duyum ?
-
@can-mavi İnşallah üstad ne diyelim. Hayırlısı ile inşallah.
-
Dalgası bir yana ihtimal dahilinde değil. Bu iş Bakan Bey Ankara'da değilken olabilseydi çoktan olurdu.. Lütfen insanları beklentiye sokmayalım. Bakan Bey muhtemeldir ki bu hafta sonuna Ankara'da olacak umudundayız. Beklentimiz odur ki hafta sonu çalışılsın.