arkadaşlar yine bazı zorluklar banka perşembe akşamı sonuc ilan edip sadece bir iş günü evrak hazırlamaya ayırıp pazar günü de insanları kampa aldı. 2 hafta sonrasında da pazartesi hadi gidin başlayın derse diyelim ki istanbuldan dışından gelenler var nerede kalacaklar ev tutmamışlar felan ben bir türlü anlayamıyorum. kaldı ki feysbuk grubunda yok efendim fatih bölgesinde çalışıpta eve çıkmayı düşünenleri soranlar beylikdüzü esenyurt tarafında çalışacak var mı diye soranlar var ? hadi eve çıktılar diyelim iyimser olalım beraber yaşamanın zor bir eylem olduğunu düşünüyorum ve hele hele feysbuktan insanları ev arkadaşı bulmaya mecbur olduklarını görüp hüzünleniyorum. çok kavga ederler mümkünü yok geçinemezler ya. banka ne yapmaya çalışıyor bilemiyorum vallahi. bugün söyleselerdi bari. 1 hafta bir süre olurdu.
tezene tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
ben aradım ik yı dedi ki. hiç öle heyet meyet gerek yok dedi. sadece herhangi bir dahiliye doktorundan çalışabilir raporu almanız yeterli dedi.
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
yahu şu sınav skandaldır 50 tane kadro açılmış murakıplığa o kadar kişi kalmaz mülakata bu şartlarda. 1000 kontenjan bile dolmadı. yarısı ilk oturumda bırakır. çoğu baraja takılır. dolmaz bu kadro kardeşler. şu sınavı yapsanıza çoktan seçmeli tek oturum. ne allahın 2 gününe yayıyorsunuz da kendinize de bize de eziyet ediyorsunuz. anlayamıyorum valla.
-
arkadaşlar benim anlamadığım bir sürü şey var. Diyorlar ki teftişte mülakata gelenlerin bazılarına uzmanlık iç kontrollük teklifi babında ağız yoklamışlar. bugün onlar nerde? aralarında başlayan var mı bilemedim. sonrasında en garibi banka perşembe saat 4 te sonucu ilan edip cuma günü bütün evrakları tamamla pazar günü de seni kampa alıyoruz gibisinden bir uygulamaya gitti. Bu bt uzmanlıkları ve istanbul uzmanlıklarından hiç mi içlerinde çalışan yok ihbar tazminatı sürelerine niye özen gösterilmedi. atanan 270 kişi de hali hazırda çalışmayanlardan mıydı ? teftiş ve iç kontrol ve kalan uzmanlıklarda da banka tası tarağı topla hemen gel mi diyecek ? bir başka husus mesela benim mülatımda başka bankada uzman sıfatıyla çalışan adaylar vardı. onların askerliği bir sefer ertelenmiş çalıştıkları kurumca. şimdi halkbanka başlasalar tekrar mı ertelenecek ki aday 29 yaşında felandı. Atama yapılırken bunlara dikkat edilecek mi ? hayırlısıylan bir bitsede şu belirsizlik bulutu bir dağılsa.
-
şu an çalışmayanları tercih etmişler gibi duruyor. çünkü ihbar süresi gözetilmemiş adamlar tası tarağı topla gel diyor. benim grup mülakatım iyi, bireysel mülakatım orta kötüye yakındı. olumlu oldu.
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
yahu bu şehirlerin açıklanmaması ne kötü bir şey ? niye açıklanmaz mi ? millet ona göre tercih eder veya etmez. şapkadan tavşan mı çıkartıyoruz. hayret bir şey valla. millet bunun üzerine ömrünü kurgulayacak bunlar ne kafasında ?
-
kurum kadrolarının tamamı İstanbul da arkadaşlar ve merkezi Şişli dedir. Ankara da herhangi bir kadrosu yoktur. Finans merkezi tamamlanınca da Avrupa yakasında Anadolu yakasına kurum taşınacaktır. Şuandaki merkezi için konuşursak , oraya görece yakın yerlerde kiralar da 1600-1700 TL den ucuza bulunmaz. Ona göre hesap yapabilirsiniz. Başka şehirlerden istanbulda çalışmak isteyen arkadaşlar için yazdım. Bilginiz olsun.
-
hep suç bende değil, beni yakıp yıkan bir banka vaaarddııırrrr.
tezene tarafından gönderilen son iletiler
-
yahu şu sınav skandaldır 50 tane kadro açılmış murakıplığa o kadar kişi kalmaz mülakata bu şartlarda. 1000 kontenjan bile dolmadı. yarısı ilk oturumda bırakır. çoğu baraja takılır. dolmaz bu kadro kardeşler. şu sınavı yapsanıza çoktan seçmeli tek oturum. ne allahın 2 gününe yayıyorsunuz da kendinize de bize de eziyet ediyorsunuz. anlayamıyorum valla.
-
kurum kadrolarının tamamı İstanbul da arkadaşlar ve merkezi Şişli dedir. Ankara da herhangi bir kadrosu yoktur. Finans merkezi tamamlanınca da Avrupa yakasında Anadolu yakasına kurum taşınacaktır. Şuandaki merkezi için konuşursak , oraya görece yakın yerlerde kiralar da 1600-1700 TL den ucuza bulunmaz. Ona göre hesap yapabilirsiniz. Başka şehirlerden istanbulda çalışmak isteyen arkadaşlar için yazdım. Bilginiz olsun.
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
yahu bu şehirlerin açıklanmaması ne kötü bir şey ? niye açıklanmaz mi ? millet ona göre tercih eder veya etmez. şapkadan tavşan mı çıkartıyoruz. hayret bir şey valla. millet bunun üzerine ömrünü kurgulayacak bunlar ne kafasında ?
-
ama eğitim başlıyor ve 16 gün sonrada biticek. onlar için tekrar mı bir eğitim kampı yapıcaklar o işler biraz karışık ya. teftiş mülakatına giripte uzmanlık teklif edilen kimse ben teftişe mülakata girdim uzman olarak atandım diye ortaya çıkmadı. o konuda şüphelerim var.
-
şu an çalışmayanları tercih etmişler gibi duruyor. çünkü ihbar süresi gözetilmemiş adamlar tası tarağı topla gel diyor. benim grup mülakatım iyi, bireysel mülakatım orta kötüye yakındı. olumlu oldu.
-
ben aradım ik yı dedi ki. hiç öle heyet meyet gerek yok dedi. sadece herhangi bir dahiliye doktorundan çalışabilir raporu almanız yeterli dedi.
-
arkadaşlar biraz abartıyorsunuz bence. @Sucuklu_Oralet nam kişinin burdaki herkesten çok şey bildiği aşikar. yok bildin bilemedin sus milletin hakkına giriyorsun felan gereksiz tartışmalar. işin orasında hiç değilim. ama günü cuma ettiğimize göre herhalde ikinci grubun beklendiği gibi pazar günü otele girişi biraz sarkar zannediyorum. aslında bu öğrenmesi en kolay şey. şu an hali hazırda otelde eğitim alan istanbul uzmanları resepsiyonla bile konuşsa bu öğrenilir çünkü rezervasyonlar muhakkak yapılmıştır isim isim olmasa bile genel sayı üzerinden bellidir. ama mesela teftişte atanacak arkadaşlardan aile hekimi raporu deil devlet hastanesinden heyet sağlık raporu istenir zannediyorum.diğer bankalarda öyleydi. o yüzden biraz sarkma var gibi duruyor. kimse kimseye hırslanmasın. hakkımızda hayırlısı.
-
hep suç bende değil, beni yakıp yıkan bir banka vaaarddııırrrr.