Cidden çok üzgünüm, başka hiç bir sınava girmeyecektim kazansam, kimsenin sınav hakkını elinden almayacaktım, şükredecektim elimdekiyle yetinip işimde en iyisi olacaktım , kendimi bankalar güven ve itibar kurumlarıdır benim için de güven çok önemli diye hazırlıyordum ,heveslenmiştim , asla gizli işsiz olmayacaktım, olmadı. Çok üzgünüm , ömür boyu istihdam edilmek istiyordum, sözleşmede yer alan cayma tazminatını merak etmemiştim, çünkü çalışmak istiyordum , yükseleceksem de Kurum içi yükselmek hedefimdi, ne diyebilirim ki nasip değilmiş ama keşke nasibimde olsaydı, benim gibi elenenlere sabır diliyorum , çok zor.
sk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar MülakatKPSS A içinde yayımlandı
-
06.30 için alarm kurdum ama uyuyamıyorum bu da böyle tatlı bir heyecanmış , inşallah kazananlardan oluruz, Kastamonu için bekliyorum , Allah hepimizin gönlüne göre versin
-
Kastamonu uzman yardımcılığından elendim, Sinop için teklif geldi, biraz nefsim sevinmeme engel olsa da, elimden gelen her şeyi yapıcam, artık friksiyonel işsiz değiliz kardeşlerim, çok şükür

-
Umarım bugün belirsizlik son bulur, sürekli tetikte tutan bir heyecan var üzerimde , Allah hepimizin yardımcısı olsun güzel kardeşlerim
-
Ben de @Sucuklu_Kahve ' den bir tahmin bekliyorum bu heyecanlı süreçte
-
@Sneijder teşekkür ederim, bir artısı olup olmadığını merak etmiştim
-
Hale'n umutluyum ama belirsizlik son bulmayacak gibi görünüyor, Allah hepimizin yardımcısı olsun çok değişik bir duyguymuş
sk tarafından gönderilen son iletiler
-
Yalnız ik ile konuştuğumda maaş için ayın birine yetişmesi zor, nisanda yatması olası dendi, başka bir duyum mu alındı da Mart deniliyor, umarım marttır
-
*Kastamonu veya Çankırı kazanan Sinopla değişim yapmak isteyen var mı
-
İstanbul için maaş farkı ne kadar?
-
Kastamonu ile Sinop'u değiştirmek isteyen var mı, Sinop daha güzel bir il ama eşimin görev yeri Kastamonu yardımcı olursanız sevinirim
-
Kastamonu uzman yardımcılığından elendim, Sinop için teklif geldi, biraz nefsim sevinmeme engel olsa da, elimden gelen her şeyi yapıcam, artık friksiyonel işsiz değiliz kardeşlerim, çok şükür

-
Sinop İlini Kastamonu'ya tercih edecekler lütfen benimle iletişime geçebilir mi
-
İlçeye mi merkeze mi atanacağız, ne zaman belli olacak bilgisi olan var mı
-
@kabakçığınhayatı hayır ama değişim şansı olabilir karşılıklı rıza olduğunda bence
-
Sinop oldu çok şükür, kurum içi yükselişimiz bol olsun güzel kardeşlerim ayrıca Kastamonu ile yer değişimi yapmak istiyorum, Allah hepimizin gönlüne göre versin
-
Cidden çok üzgünüm, başka hiç bir sınava girmeyecektim kazansam, kimsenin sınav hakkını elinden almayacaktım, şükredecektim elimdekiyle yetinip işimde en iyisi olacaktım , kendimi bankalar güven ve itibar kurumlarıdır benim için de güven çok önemli diye hazırlıyordum ,heveslenmiştim , asla gizli işsiz olmayacaktım, olmadı. Çok üzgünüm , ömür boyu istihdam edilmek istiyordum, sözleşmede yer alan cayma tazminatını merak etmemiştim, çünkü çalışmak istiyordum , yükseleceksem de Kurum içi yükselmek hedefimdi, ne diyebilirim ki nasip değilmiş ama keşke nasibimde olsaydı, benim gibi elenenlere sabır diliyorum , çok zor.