101 ile beni de ekleyebilirsiniz
eskilerdennn
@eskilerdennn
eskilerdennn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
1- her yıl ÖSYM bir iki alanda adayları zorlar, ekstra zor değildi alışılmış bir şey yaptı.
2- ama bu yılın sürprizi 4 soruluk sözel mantık soruları oldu. şahsi fikrim değerlendirmeyi 116 soru üzerinden yapmak daha mantıklı olabilir.
3- ösym ve bakanlık asgari ortalama %70-75 arası bir başarı bekliyor tabi alım sayısı azaldığı için bir iki puanlık artış olabilir bana göre bu da %77 civarı bir başarı demek olur 116 soru üzerinden hesaplayınca 89 küsür nette denk geliyor.
4- sonuç olarak beklentim 88-90 net arasıdır.
eskilerdennn tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@herseye-rağmen Whatsap linki alabilir miyiz?
-
sözel mantık sorularının iptali ile ilgili değildi yorumum sadece genelleme yapacak olursak bir çok aday yapmadı yahut yapamadı . neyse yaa :)) hayatta herkese başarılar dilerim.
-
1- her yıl ÖSYM bir iki alanda adayları zorlar, ekstra zor değildi alışılmış bir şey yaptı.
2- ama bu yılın sürprizi 4 soruluk sözel mantık soruları oldu. şahsi fikrim değerlendirmeyi 116 soru üzerinden yapmak daha mantıklı olabilir.
3- ösym ve bakanlık asgari ortalama %70-75 arası bir başarı bekliyor tabi alım sayısı azaldığı için bir iki puanlık artış olabilir bana göre bu da %77 civarı bir başarı demek olur 116 soru üzerinden hesaplayınca 89 küsür nette denk geliyor.
4- sonuç olarak beklentim 88-90 net arasıdır.