Ankara'da fiziki hava durumu hem yağmurlu hem de gürlüyor ama bugün de sonuç yok maalesef hayırlısı olsun.
Tefvîz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@mia_ Fırtına öncesi sessizlik desek duyumlar fırtınanın uzakta olduğunu gösteriyor, kuzuların sessizliği desek kimsenin kuzu olmadığı ortada : ) 2019'un mülakat sürecine bakıyorum 1117 yorum yapılmış şimdi bakıyorum benle beraber 287 yorum yapılmış...
-
Hadi duyumlar bir yana bakanlığın kendi sayfasında bile nihai liste diye gözüktü daha da gelmezse ne zaman gelir orası da haziran mı olur temmuz mu olur artık ALLAH kerim.
Tefvîz tarafından gönderilen son iletiler
-
@bitmediniz Belki bu dünyada hesap ödenmeyebilir ama ahirette elbet sorulacak hesaplarımız var. Bu dünyanın geçiciliğine aldanmamak dileğiyle...
-
Hadi duyumlar bir yana bakanlığın kendi sayfasında bile nihai liste diye gözüktü daha da gelmezse ne zaman gelir orası da haziran mı olur temmuz mu olur artık ALLAH kerim.
-
@KADIKÖYLÜ Hocam geçen seneden tecrübeli arkadaşlar iyi bilir, bu açıklanma sürecini uzun uzadıya yaşadık ama sonuçları görünce pek dediğiniz gibi olmadı, inşAllah bu sene listeye baktığımız da derin keder yerine sevinç duyarız.
-
@mia_ Fırtına öncesi sessizlik desek duyumlar fırtınanın uzakta olduğunu gösteriyor, kuzuların sessizliği desek kimsenin kuzu olmadığı ortada : ) 2019'un mülakat sürecine bakıyorum 1117 yorum yapılmış şimdi bakıyorum benle beraber 287 yorum yapılmış...
-
Ankara'da fiziki hava durumu hem yağmurlu hem de gürlüyor ama bugün de sonuç yok maalesef hayırlısı olsun.
-
@BernardKissenger Acun Ilıcalı gibi açıklıyorum açıklıyorum yapma da hocam
-
2024 GUY BAŞVURULARI
Merhaba, 2024 GUY başvuruları için başvuru tarihi 15-25 Nisan olarak belirtilmiş ancak GİB online sınav başvuruda herhangi bir sınava başvurmak için link mevcut değil sizlerde de öyle mi ?
-
@bitmediniz Hocam kendi düşüncelerimi aktarıyorum geçen seneye benzer olursa 12 Ocak'tan en fazla bir hafta on gün sonra çağırmaya başlayabilirler. 20 günde de biteceğini düşünüyorum hayırlısıyla inşallah.
-
Hayırlısı olsun, layık olan kazansın. Whatsapp grubuna nasıl katılabilirim?