Ben cevik kuvvetteyim, özel hareket biraz daha zorlu ama maasi iyi, suda var para icin yapan ozel harekati da yapamaz normal polisligi de yapamaz tamamen gönül verme işi bu, çünkü yeri geliyor canini ortaya koyuyorsun ki kimse para icin canindan geçmez
Hakan ϜϓſϞ tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Polislik hakkinda
-
RE: Jandarma Özel Harekat JÖH Nedir? Nasıl Olunur? Başvuru Şartları Nelerdir?
@vatanaasık o zman sknti olmaz inşallah kardesim sen sansini bi dene hakkinda hayırlısı artık, gerek spor gerekse sözlü mulakat vs konusnda sormak istediginiz aklıniza takilan şeyler olursa elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım
-
Okul bittikten sonra genelde ilk olarak cevik kuvvete veriyorlar ama diger birimlere gidenlerde var öncelik cevik kuvvetin, cevik kuvvet sayi verir alicagi sayıyı alir kalan kisiler diger birimlere gider, istifa etsin etmesin şeklinde telkinde bulunup kararinizi etkilemek istemem ama sunuda göz önüne almakta fayda var bırakıp gelse ne yapacak bölümünü sosyal ve ekonomik sartlarinizi göz önüne alin bence, kaldi ki bende pomem mezunuyum sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum ama buradayım ve yaptığım istende sonuna kadar gururluyum
-
@keynezyenciii
Iyi aksamlar öncelikle meslekle alakali aklınıza takilan sorular neler onlara bi aciklik açıklık getirelim cevaplar o yönde olsun ama genel olarak tanımayacak olursak su surecte cok zorlu bu meslek ozellikle ankara cekilir gibi degil ben diyarbakir-sur a vs de gittim oralar burdan cok daha iyiydi 1 ankara zor baskent olmasindan dolayı bütün kamu kurum kuruluslari burda olmasindan dolayı
2 butun amir sinifi sınıfı burda her gelen yeni bi sistemle geliyor gun geçtikçe cekilmez bi hal alıyor vs vs
Bunun yanısıra artıları neler
1 herşeyden önemlisi serefli bi meslek o üniforma bile cekilen cefalara deger
2 türkiye şartlarında iyi maas veriyorlar (yapilan işe nazaran alinan para mukayese edilince az ve bu isi para icin yapan yine zorlanır çünkü maddiyatla ifade edilecek gibi degil bazi seyler)
3 cebinde polis kimligin var ve bu cok önemli gittiğin yerde her daim buyuk bi artı
4 belinde silahin var müthiş bi özgüven kaynağı vs vs
Siz akliniza takilan sorulari daha net sekilde belirleyin sorun sorunuz çerçevesinde elimden geldiğince yardımcı olmaya calisayim -
RE: Polis özel harekat
Daha önce pomem mülakatlari nasil olur diye bi baslik altına bahsetmistim bundan yine söyleyeyim, mulakat ill olarak on sağlıktan başlıyor komisyon karsisina çıkınca ilk olarak boy kiloya bakıyorlar daha sonra vücutta esgalini belli edecek yara iz varmi falan sonrasında renk körlüğü... Vs vs ordaki aşamalar bittikten sonra dışarıda beklemeye başlanıyor ve komisyon eleme listesini hazirladiktan sonra açıklanıyor, boy kiloya gelince boyu ve kiloyu elektronik ortamda ölçüyorlar yani vücut kitle endeksini ordaki alet hesaplıyor eger boy kilo endeksi tutmuyorsa on saglik aşamasında eliyorlar ve diger asamalara göremiyorsun bile
-
@tefoo.1453. As kardesim, zannetmiyorum çünkü ayak altina falan bakmıyorlar, üst tarafi tamamen çıkartıyorsun alt tarafta sortla vs çıkıyorsun komisyon karşısına üstün köru bakarlar gözle görünen bariz birsey yoksa sknti olmaz
-
@tefoo.1453 eyvallah kardesim sende sagol yardımcı olabilmissem ne mutlu bana
Hakan ϜϓſϞ tarafından gönderilen son iletiler
-
@vatanaasık eyvallah kardesim allah razi olsun
-
@vatanaasık sözlü mukatla ilgili daha önce açıklama yapmıştım pomem basvurulari döneminde aşağı yukari aynı şeyler zaten profile girince ordan görebilirsin, parkur kismina gelince normal şartlarda kriterleri verilen parkuru 50 saniye ve altında yapanlara tam puan veriliyor ama bilginiz uzere son alimda kpss ölçüt degildi yani tamamen mulakata göre aldılar onun icin millet ne yapıyorsa 1 saniye altinda yapmalisin ki sansin olsun
-
@vatanaasık o zman sknti olmaz inşallah kardesim sen sansini bi dene hakkinda hayırlısı artık, gerek spor gerekse sözlü mulakat vs konusnda sormak istediginiz aklıniza takilan şeyler olursa elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım
-
@vatanaasık hocam diste sorun olmaz dolguda vs çünkü mülakat esnasında agiza bakmıyorlar, parmak konusuna gelince anladığım kadariyla parmak kesik fakat tam sadece oynatamiyor dogru mu eger o sekilse mulakati gecer çünkü mülakat esnasinda sadece elini uzatıyorsun bakip geçiyorlar sknti olacagini zannetmiyorum ama arkadad uzun namlu silah tutunca sol el kundak kısmını tutunca elin kundak kısmını kavramasi lazim, yani mulakatta sknti olmaz gecer ama okulda silah hocaları onu görmezden gelir mi veya görür ancak sknti olmaz deyip rapor tutar tutmaz onun inisiyatifine kalır yani
-
@tefoo.1453 eyvallah kardesim sende sagol yardımcı olabilmissem ne mutlu bana
-
@tefoo.1453. As kardesim, zannetmiyorum çünkü ayak altina falan bakmıyorlar, üst tarafi tamamen çıkartıyorsun alt tarafta sortla vs çıkıyorsun komisyon karşısına üstün köru bakarlar gözle görünen bariz birsey yoksa sknti olmaz
-
Bide şöyle bi durum var alinacak kisi sayısı belli basvuru sayısıda ortada adamalr en iyisini secen neden cunku müthiş talep var yüzbinlerce kisi var ve bunlari mecbur boydan kilodan kıldan tüyden eleyecekler ki en iyileri alabilsinler onun icin istenilen kriterlere ulaşmaya bak bence
-
Daha önce pomem mülakatlari nasil olur diye bi baslik altına bahsetmistim bundan yine söyleyeyim, mulakat ill olarak on sağlıktan başlıyor komisyon karsisina çıkınca ilk olarak boy kiloya bakıyorlar daha sonra vücutta esgalini belli edecek yara iz varmi falan sonrasında renk körlüğü... Vs vs ordaki aşamalar bittikten sonra dışarıda beklemeye başlanıyor ve komisyon eleme listesini hazirladiktan sonra açıklanıyor, boy kiloya gelince boyu ve kiloyu elektronik ortamda ölçüyorlar yani vücut kitle endeksini ordaki alet hesaplıyor eger boy kilo endeksi tutmuyorsa on saglik aşamasında eliyorlar ve diger asamalara göremiyorsun bile
-
Ben cevik kuvvetteyim, özel hareket biraz daha zorlu ama maasi iyi, suda var para icin yapan ozel harekati da yapamaz normal polisligi de yapamaz tamamen gönül verme işi bu, çünkü yeri geliyor canini ortaya koyuyorsun ki kimse para icin canindan geçmez
-
Okul bittikten sonra genelde ilk olarak cevik kuvvete veriyorlar ama diger birimlere gidenlerde var öncelik cevik kuvvetin, cevik kuvvet sayi verir alicagi sayıyı alir kalan kisiler diger birimlere gider, istifa etsin etmesin şeklinde telkinde bulunup kararinizi etkilemek istemem ama sunuda göz önüne almakta fayda var bırakıp gelse ne yapacak bölümünü sosyal ve ekonomik sartlarinizi göz önüne alin bence, kaldi ki bende pomem mezunuyum sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum ama buradayım ve yaptığım istende sonuna kadar gururluyum