Bir hukukcu olarak hakkımızı aramamız gerektigini düsünüyorum. KPSS den daha az masraflı oldugu kesin fakat buna ragmen ne kadar fiyatı arttırabilirsek kar gözüyle bakılıyor. Gercekten yazık boyle bir fiyata mecbur bırakılmak.. Gecen aralıkta Adli- idari 120 tl iken simdi sadece adli sınavının 165 lira olmasına anlam veremiyorum. Nereye basvurulacaksa basvurmalıyız ve tepkimizi dile getirmeliyiz bence
Lexfori tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
Lexfori tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
Bir hukukcu olarak hakkımızı aramamız gerektigini düsünüyorum. KPSS den daha az masraflı oldugu kesin fakat buna ragmen ne kadar fiyatı arttırabilirsek kar gözüyle bakılıyor. Gercekten yazık boyle bir fiyata mecbur bırakılmak.. Gecen aralıkta Adli- idari 120 tl iken simdi sadece adli sınavının 165 lira olmasına anlam veremiyorum. Nereye basvurulacaksa basvurmalıyız ve tepkimizi dile getirmeliyiz bence
-
RE: 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
@Łódź şu anki hukuk agırlıklı puan turlerinden olan P6 da kamu yönetimi %30 , P7 de uluslararası iliskiler %30 gözüküyor. Yani girmek gerekiyor mu simdi kafamı karıştıran bu. Ama maliyeye kesinlikle girilmeli bence. Eskiden bir puan türünün hesaplanması icin bir soru olsa bile isaretleme yapmak gerekiyormus. Simdi nasıl bilmiyorum ama ben simdi uluslararası iliskilerden eksilere de düşebilirim yine de yararı olur mu girmenin bilemedim
-
RE: 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
Arkadaşlar KPSS de bir hukukçunun girmesi gereken alan derslerinden iktisat maliye dışında başka var mı? Mesela istatistik gibi? Hicbir yerde bu konu hakkında bir yazı bulamadım. Bir de istenen puan türlerinde alan derslerinin yüzdeliği konusunda degisiklik yapabilirler mi?