Valla şimdi kazanamadı sovdu demek istemiyorum yedeklerdeyim hatta şunu belirtmek isterim adalet 0. Bunu birkez daha anladım sorulara cevap veren konuşmayı bilen zeki olan değil başka şeyler olmuş sorulara hiç cevap veremeyen de kazanabilir tabiki ama listeye ilk 100den girmeleri ilginç hayırlısı olsun diyorum ama kazanamayan arkadaşlar hiç üzülmesinler saldirsinlar başka sınavlara süreci asla bırakmayın arkadaşlar he birde refarns kovalamayida bırakmayın asla iyi günler.
torpil-siz
@torpil-siz
torpil-siz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Hala bir ses yok mu? 250 kişi ailesine karşı mahçup olması hoşuna mı gidiyor bu insanların sistem bu kadar mı muhtaç durumda ?
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Şuan öyle kırılgan bir zamandayiz ki her gün farklı psikolojide oluyor insan bı gün duyum geliyor iki gün bekleyip sikiliyoruz insAllah @kürşaddd kardeşimiz dediği cikarda gönüller mest olur
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Ya adamlar sonuçları aciklamiyor haftasonu KPSS var herkes dağılmış durumda kuruma yüklenmek gerekirken siz hala soru diye bas yiyorsunuz neyin kafası bu ???
-
Bizim imzalar atılıyor olabilirmi acaba diyede düşünüyor insan yada onay ve görüş aliniyordur filan diye düşünmek istiyor insan artık:)
-
Belirli bir meblağ yok ama her TT 150 gibi birakam dediler galiba her hafta TT ölüncak üstteki arkadaşında dediği gibi bir haftayı hocanın biri sağolsun vermiş bir kaç hoca daha vericekmis bizde artık ne kadar toplarsak o kadar destek olucaz cevap limitless:)
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Ya @atiba yada @atibareis diye biri 16.19 dedi harbiden 10 dk önce açıklandı anca kendime gelip yazabildim helal olsun bildi adam saatine kadar bende listedeyim İstanbul için kazananlara mülakatta başarılar diliyorum kazanamayan arkadaşlara asla pes etmesinler gerçekten oluyor pes etmeyince ve KPSS çalışsınlar herkese kolay gelsin başarılar arkadaşlar.
-
bencede üstüne düşmeliyiz ne kadar ısrarcı olursak o kadar hızlı olur:)
-
Hanımlar beyler bugün yüklenip arayalim telefonları sürekli yoksa bu iş olmayacak birlik olalım herşeyi bırakıp dostlar hadi telefonlara sarılın
-
bu haftada bir hareket yok bu ayda maaş alamadık giren 150 kişi işi öğrendi biz hala bu stresle yaşıyoruz.
torpil-siz tarafından gönderilen son iletiler
-
bu haftada bir hareket yok bu ayda maaş alamadık giren 150 kişi işi öğrendi biz hala bu stresle yaşıyoruz.
-
Neye göre atama yapılıyor 250 kişinin içinde paraya çok ihtiyacı olan, senelerdir işsiz gezen, bütün planlarini gerceklestirmek için bu işi bekleyen çok insan var ve bir kişi de çıkıp şunu bekliyorsunuz demiyor bir kişide kusura bakmayın bir 6 ay daha su sebeple bekleyecekseniz dese teşekkür eder saygı duyarız ama bu yapılan çok ayıp birşey
-
Hala bir ses yok mu? 250 kişi ailesine karşı mahçup olması hoşuna mı gidiyor bu insanların sistem bu kadar mı muhtaç durumda ?
-
Biz hala atanamadik 150 kusur kişi ses çıkmayınca atandık sanmayin
saygılar gören varsa yetkililerden:)
-
Bir sene olacak neredeyse hala bir haber yok hala bilgi vermiyorlar arayıp binbir dil döküp mahcup mahcup birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz yazık bizlere
-
Bende geçen hafta son aradığımda iç düzenlemeler filan yapılması sebebiyle yoğunluk var o yüzden atamalar durdu gelen evraklar imzalanmıyor bekliyor gibi birşey söylediler bana da ne kadar doğru bilemiyorum yada şuan ne durumda inşAllah bu hafta bir gelişme yaşanır.
-
Geriye kalanlar ile ilgili varmıdır bir gelişme bilgi alanlar