Arkadaşlar ben işssiz bir kardeşiniz olarak sürekli araştırıyorum.
Umudunuzu kaybetmeyin asla.
Ben diğer hiç bir bankaya başvurı yapmadım faizli sistem olduğu için. İlk girdiğim sınav vakıf katılım oldu bu yüzden.
Burada 240 soruda 4 y 1 d yi götürür kuralında 190 net yapacağını iddia edenler görüyorum.
Eğer bu söyledikleri gerçekse bugune kadar devlet atamaları yapılmış olmalılardı. Çünkü ben sınav tekniği açısından iyiyimdir. Bir çok 1.liklerim oldu geçmişimde; ancak gkgy deki ve yabancı dildeki soruları okuyup hazmedip çözmek ciddi bir meseleydi sınavda.
Paragraflarda teknik kullanmak çok güçtü. Tüm paragrafı 2 kere okuduğum oldu birkaç soruda.
O yüzden kimse çok umutsuzluğa düşmesin.
- Bir konu olarak gerçekten ziraat katılımın çok daha önüne geçecek bu banka.
Eğer ki kapatılan bank asyanın yerini alma savları gerçekleşirse ciddi bir alım olur.
Ayrıca mülakata bana kalırsa alınacak adayların çok daha üstünde bir çağrılma olacak.
Çünkü gkgy nin %60 etkilemesi bir hata değildi. Herkes alan konularını sahada çok daha iyi öğrenebilir, ancak gkgy de başarısız olana bu saatten sonra hiçbir şey öğretmek öümkün olamayabilir. Keza adam matematik bilmiyorsa Türkçe mantık çözemiyorsa yabancı dili yoksa 25 yaşından sonra öğrenmesi çok güçtür.
Burada önemli olan mülakat, güvenlik araştırması, referans ve ev ziyareti olacaktır. Çünkü ciddi manada riyakar insanlarla dolu bir konjoktür içerisindeyiz. Kimse bu tarz yerlerde fetöcü pkklı kcklı ve diğer ayrışmış gruplardan birilerinin girmesini istemez. Bu yüzden de mülakata çok kişi çağrılır.
Bu hususta hakimlik sınavında barajın kaldırılması örnek gösterilebilir.
Allah herkesin rızkını verir. Haklarımızda hayırlısı olmasını temenni ediyorum.
@çikolata yı kaale dahi almamanızı önemle rica ediyorum.
Sağlıcakla kalın..