TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. muzozo
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

muzozo

@muzozo

5
    İtibar
    451
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

muzozo Takip etme Takip Et

muzozo tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: HAZİRANA KADAR 9. PROMOSYON SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI İLANI ÇIKMASI İÇİN BURDA TOPLANALIM

@iibfci22 kardeşim kaç günden beri uğraşıyorsun ben de dahil 4 5 kişi konu başlığına tweet atıyoruz başka kimse tweet atmıyor beyfendiler ilan gelsin bizden önce zıplayacaklar

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muzozo
    • RE: A Grubu puanlarının gecerlilik süresinin arttirilmasi

Bu konu çok ciddi bir konu.1.5 sene çöp oldu.ibfliler her zamanki gbi umursamaz birlikten uzak.Ben de bimere yazdım hiç bir şey olmayacağını bile bile çünkü boyle konularda toplu mağduriyet belirtilmesi daha etkili oluyor ders çalışmaktan gına geldi artık.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muzozo
    • RE: 2016 KPSS GEÇERLİLİĞİ 2 yıl olması hakkında

Arkadaşlar yazacağımız şikayet metni 3 dakikanızı almaz ben de bugün yazdım hiçbir şey yapmamaktan iyidir.Denenebilir.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muzozo

@DGN Bizm iibflilerde guydaş goygoy sayfasında goygoy yaparlar ancak peh.Forumdaki en önemli konulardan biri bu daha hreket yok şuraya bak.Kardeşim seni de tebrik ediyorum çabaların için.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muzozo

muzozo tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı

@paretowilfredo hocam iyi akşamlar sizin bir duyumunuz vardı netleştirebildiniz mi?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muzozo
    • RE: HAZİRANA KADAR 9. PROMOSYON SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI İLANI ÇIKMASI İÇİN BURDA TOPLANALIM

@iibfci22 kardeşim kaç günden beri uğraşıyorsun ben de dahil 4 5 kişi konu başlığına tweet atıyoruz başka kimse tweet atmıyor beyfendiler ilan gelsin bizden önce zıplayacaklar

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muzozo
    • RE: KPSS A SINAV DUYUMLARI

@paretowilfredo hocam mhuy konusunda bir duyumunuz var mı acaba cevaplarsanız memnum olurum.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muzozo

@DGN Bizm iibflilerde guydaş goygoy sayfasında goygoy yaparlar ancak peh.Forumdaki en önemli konulardan biri bu daha hreket yok şuraya bak.Kardeşim seni de tebrik ediyorum çabaların için.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muzozo

Arkadaşlar yazacağımız şikayet metni 3 dakikanızı almaz ben de bugün yazdım hiçbir şey yapmamaktan iyidir.Denenebilir.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muzozo
    • RE: A Grubu puanlarının gecerlilik süresinin arttirilmasi

Bu konu çok ciddi bir konu.1.5 sene çöp oldu.ibfliler her zamanki gbi umursamaz birlikten uzak.Ben de bimere yazdım hiç bir şey olmayacağını bile bile çünkü boyle konularda toplu mağduriyet belirtilmesi daha etkili oluyor ders çalışmaktan gına geldi artık.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muzozo