@hayırlısı035 maaşınızda bir fark olmaz yoğunluk merkezlere göre bi tık azdır ancak her kalem iş yapılır yani bir görev tanımınız olmaz yoğunluk azdır ancak çalışan sayısı da azdır bu durum gözden kaçmamalı artı eksileri en başta malmüdürlüklerinde mesleği iyi öğrenirsiniz her servis işlemi yapılır ve öğrenilir merkzlerde belli bir servisniz olur mesela burada her işlem yapılır küçük yer maaş daha çok cebinize kalır yoğunluk daha azdır tabi bunlar artıları eksileri çalışan sayısı az bu durum daha fazla sorumluluk demektir.
tirebolulu memur
@tirebolulu memur
tirebolulu memur tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
arkadaşlar Yağlıdere malmüdürlüğünde görev yapıyorum düşünen arkadaşların sorularına cevap verebilirim
-
@kpssagrubuu hocam tayin idarenin takdiri malmüdürlüklerinde adam eksikliği olduğu için kesin bir şey diyemem 5 yıl sonra tayin konusunda atandığınız yerde vergi dairesinde çalışma derken ben genelde malmüdürlerine alıyolar diye biliyorum bu sebeple 5 yıl tercih ettiğiniz yerde kalırsınız merkezlere ancak geçici görevle alırlar ama o da adam eksikliğinden dolayı zor
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
arkadaşlar maliye bakanımız tgrt haberde sunucu batuhan yaşara twit atsak kpss öncesi alım olması için ve akşam ki twitter etkinliğine katılalım 20.30 da ilan gelsinde illeri o zaman konuşalım
-
@hayırlısı035 rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun
tirebolulu memur tarafından gönderilen son iletiler
-
@kpssagrubuu hocam tayin idarenin takdiri malmüdürlüklerinde adam eksikliği olduğu için kesin bir şey diyemem 5 yıl sonra tayin konusunda atandığınız yerde vergi dairesinde çalışma derken ben genelde malmüdürlerine alıyolar diye biliyorum bu sebeple 5 yıl tercih ettiğiniz yerde kalırsınız merkezlere ancak geçici görevle alırlar ama o da adam eksikliğinden dolayı zor
-
@hayırlısı035 rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun
-
@hayırlısı035 maaşınızda bir fark olmaz yoğunluk merkezlere göre bi tık azdır ancak her kalem iş yapılır yani bir görev tanımınız olmaz yoğunluk azdır ancak çalışan sayısı da azdır bu durum gözden kaçmamalı artı eksileri en başta malmüdürlüklerinde mesleği iyi öğrenirsiniz her servis işlemi yapılır ve öğrenilir merkzlerde belli bir servisniz olur mesela burada her işlem yapılır küçük yer maaş daha çok cebinize kalır yoğunluk daha azdır tabi bunlar artıları eksileri çalışan sayısı az bu durum daha fazla sorumluluk demektir.
-
arkadaşlar Yağlıdere malmüdürlüğünde görev yapıyorum düşünen arkadaşların sorularına cevap verebilirim
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
arkadaşlar sınav 14 mayısta olabilir diye düşünüyorum ya da haziranın ilk haftası ayrıca sistem değişikliği de olabilir 10 nisanda görecez artık hepimize hayırlı olsun tekrar rabbim herkesin gönlüne göre versin
-
bakan 2000 guy imzaladım başbakanlığa yolladım diyor ancak son cümlesi 2017 den önce müraacatları almak şeklinde kastetmek istediği 16 hazırandan önce herhangi bir gün olabilir ayrıca bakanın talebini başbakan 2 ayrı alım yapabilir mi kafamda sorular sorular allah sonumuzu hayır etsin
-
RE: HAZİRANA KADAR 9. PROMOSYON SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI İLANI ÇIKMASI İÇİN BURDA TOPLANALIM
arkadaşlar üç dört gün öncesinden organize olalım face vs her yerden yayalım etkinlik yapalım katılım çok olsun 500 sgk denetmen yrd sınavdan önce son atımlık şansımızı iyi değerlendirelim
-
3 nisan alan başvuru ücretlerinin son günü onu bekliyo olmasınlar ayrıca o zaman bi giresunda ben alayım
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
arkadaşlar sınav klasik mi test mi? yani alan konuları