kadro verilmez alinir ben mehmet simsek doneminde girdim cok sukur cevher bi bakan lazim once kendi bakanligin gonlunu hos etmesi lazm mehmet simsek doneminde alim sayisi 2000 ler 1500 lerden asagi dusmezdi balik bastan kokuyor malesef

guyumgeldi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
koskoca bakan gelir uzmanina vergi uzmani diyor aman neyse ilan gelsinde tek isterse cemşit desin
-
ya onca insanin 2016 puanini heba edemezler yani o kadarda degil heralde 2016 sinavi son sansi olanlar var ayni puani alamicak olanlar var omrunden heba edilmis koca bir yil var ben sanmiyorum bu yilin es gecilecegini
-
bugunki sabah gazetwsinin kucuk manseti'" onumuzdeki ay kadrolar aciliyor""
-
ilan referandm oncesi olur sinav yetismszse kpss sonrasina kalablr ama asla boyle bi secim aracini gormezden gelemezler iibf dedigin aileleriyle birlikte koca bi ordu Turkiye'de her 3 mezundan 1' i iibf zaten sizce boyle bi firsati kacirirmi hukumet heleki anketler aleyhine iken ve bir oy bile asiri onem arz ederken....
guyumgeldi tarafından gönderilen son iletiler
-
bugunki sabah gazetwsinin kucuk manseti'" onumuzdeki ay kadrolar aciliyor""
-
ya onca insanin 2016 puanini heba edemezler yani o kadarda degil heralde 2016 sinavi son sansi olanlar var ayni puani alamicak olanlar var omrunden heba edilmis koca bir yil var ben sanmiyorum bu yilin es gecilecegini
-
ilan referandm oncesi olur sinav yetismszse kpss sonrasina kalablr ama asla boyle bi secim aracini gormezden gelemezler iibf dedigin aileleriyle birlikte koca bi ordu Turkiye'de her 3 mezundan 1' i iibf zaten sizce boyle bi firsati kacirirmi hukumet heleki anketler aleyhine iken ve bir oy bile asiri onem arz ederken....
-
@minikguy bi insana yapilacak en kotu sey onu belirsizlikte birakmaktr ya burdaki insanlarn yas ortalamasi 27-28 herkesn hayata dair plani var onunu goremeyen insan ne yapsin cik de ki sinav temmzda agustosta olacak onada razi olur duruma geldik artik yeterki onumuzu gorelim belirsizlik kalksin
-
zaten olay sizde bitmiyo etkinlikmis cartmis curtmus hava civa ben bildim bileli iibf liler bi birlik olup etkinlik yapamaz ama bal gibide alimlar oldu son 5 yilda is bakanin pasa gonlunde bitiyor bilmiyomu personel acigi oldugunu khk lar emekli olanlar baska kuruma gecenler vs.15 ayda cok eleman kaybtti gib teskilati ama her gecen ay onlarin butcesine katki sagladigi icin maas acisndan gitigi yere kadar iteliyolar sanirim
-
kadro verilmez alinir ben mehmet simsek doneminde girdim cok sukur cevher bi bakan lazim once kendi bakanligin gonlunu hos etmesi lazm mehmet simsek doneminde alim sayisi 2000 ler 1500 lerden asagi dusmezdi balik bastan kokuyor malesef
-
bu ne ya simdide 15 mart mi diyo duyumcular hani 15 subatti milleti kuyumcu ali riza emmiyi bekleyen kemal sunala cevirdiler 15 mart olunca nolacak 15 nisanmi boyle boyle kpss yemi itelionuz napionuz
-
@Jakuppp bende gelir uzmaniyim vd de calisanlar bilmez bosuna sormyin onlara gib calisani yakini olan varsa yazsin pls
-
benim hep icimden ilan icin subat sonu geciyor 29 nisanda sinav