Oncelikle bu guzel haber icin saolun. Aralik 2. Hafta sayistay sinavida var. su anda sayistaya hazirlaniyorum. Klasik sinavina kalirsam tercih yapmak zorunda mi kalicam
volei tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
4 kat mulakat fazla degil mi? Keske onu dusurseler.
-
Insallah kaymakamlikla ayni guine gelir ya da aralik ilk haftaya
volei tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
@Sucuklu_Oralet mesajlariniza bakar misiniz?
-
RE: KPSS A SINAV DUYUMLARI
@paretowilfredo sayistay icin ay belirli mi acaba?
-
RE: KPSS A SINAV DUYUMLARI
@paretowilfredo oncelikle tesekkur ederim bilgilendirme icin. Hakimlikte surecten kastiniz mulakat evresi mi? O cok uzun bi surec. Eger oyle olursa sonbahara kalir. Yoksa kastiniz sonuc aciklanmasi mi? Idari yargiyi da kasdettiniz mi burda acaba? Ohal uzatilacak deniyor yeniden mecliste gorusulecek. Bu durumda MB ilana cikar mi? Bir cok yerde Maliye Bakanliginin Ohal suresince ilana cikmayacagini okumustum.
-
Mufettis adaylarinin ev mulakatlarini iptal etmisler ya acaba surec uzayacak mi diye dusunmeye basladim? Umarim oyle bi sey olmaz. Issizlikten yildik artik.
-
@mlkt "mulakatta kendinizi tanitirken güçlü oldugunuz iyi bildiginiz alanları on plana çıkartirsaniz soruların yüzde seksen oralardan gelir" bundan kastiniz tam olarak nedir? Iyi oldugumuz bir alan dersini sorup ordan mi devam ediyorlar yoksa baska bi sey mi kasdettiniz? Evdeki mulakat nasil gerceklesiyor? Neye dikkat etmemiz gerekiyor? Kitap sormustum bu konuda fikriniz var mi?
-
@mlkt tesekkur ederiz. Mevcut durumda sadece tek mulakat mi olacak yoksa evde mulakat vs. gerceklesecek mi? Bu konuda herhangi bir sey duydunuz mu? mulakat sirasinda mezun olunan bolumle ilgili soru soracaklarini tahmin ediyorum bunun disinda bankacilik terimleri, banka muhasebesinden bahsediliyor onereceginiz bunlarla ilgili bir kitap var mi? Ayrica mulakata yonelik ayri bi kitap tavsiye eder misiniz? Mulakatlar bolge mudurluklerinde mi yoksa genel mudurlukte mi gerceklesecek acaba?
-
@1903bjk tesekkurler saolun. Kisi sayisi fazla olmaz gibi geliyor diger surecler ama kismet bakalim ne olacak.
-
@1903bjk uzman yardimcilari ile tek mulakat oluyor galiba. grup mulakati seklinde mi acaba ya da yoksa oncesinde ev, yonetim falan var mi? Sanmiyorum bu sekilde olacagini ama icimde kalmasin diye soruyorum. Bilginiz var mi acaba? Birde mulakat icin kitap tavsiyesi var mi? Nerelerden nasil calismaliyiz?
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
@Yoluzunyol hem 60 barajini gectim hemde derslerle ilgili %50 baraji. kontrolor alinan sehirlerde uzmanlikta yazmadiklari halde one gecenler olmus ve 0.8 fark ile mulakata kalamadigimi gordum. Benimki de bi umut iste acaba yeni sonuclarla mulakata kalir miyim diye. Ama iste burda herkesin sinav sartlariyla ilgili o zaman soyle yapsalardi diye yazdiklarini okuyunca uzuldum dogrusu, bu kadar bariz bi sekilde hak yeniyor ve kimse bunu gormuyor diye.
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
Bir kisinin tercih etmedigi pozisyon icin o sehirde mulakata kalmasina kimse tepki gostermiyor. Kimi diyor baraji dusurmeyecektin kimi diyor %50 barajini kaldirsaydi. Bu kadar net haksizligi gormuyor olmaniza ve kimsenin bunu dile getirmemisini şaşkınlikla gozlemliyorum.