arkadaşlar gib aradım şimdi ordaki yetkili net birşey söylemedi ama su an seçim zamanı başbakanlık personel daire başkanlığına şikayetlerinizi sunun yoğunluk olur ve istediğinizi elde edersiniz dedi
müflis tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
info@dpb.gov.tr bu mail adresi aradım ben şimdi ama sürekli operatöre bağlıyor o yuzden toplu mail atın dedi bu sayı ciddi bir orana yükselirse gerçekten güzel olur adam ben burda yaşayan biri olarak bastırın dedi onümüzdede bir seçim var bunu değerlendirin dedi
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
arkadaşlar neden hala duyuyoruz başlatalım bir etkinlik burda yazıyoruz ama sesimiz duyulmadıktan sonra etkinlik başlatalım diyoruz bir yerde kalıyor artık konuşmalrımız duyum üzerine değil etkinlik üzerine olsun
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
@AlınTeri bende onu isaretledim bu arada 70 kuralı olmayacak 1 5 arası 70 5 ve üstü 72 kuralı olacaktı cevap 12 yaptım ben
-
arkadaşlar neden aramıyoruz bişeyler yapmamız lazım
-
Arkadaşlar ben bugün gib i aradım ordaki adam ilk başta hiçbirşey demedi sonra ben çok çaresiz kaldığımı komiser yardımcılığına baavurcam istemeye istemeye eğer kazanırsam tazminat olayı var arada kaldım dedim ondan sonra inşallah en kısa sürede bizde acikliycaz dedi
müflis tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Ben bugün başladım hiç umudum yok ta klasik bir sınav gitmek istiyorum
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
arkadaşlar benim p9 puanım 90 küsürat ve ben bu sınava nasıl çalışcağımı bilmiyorum yani kanun mu okumalı sadece sanki 1. oturum dan genel bilgiler soararlar gibi
-
Içime su serptiniz gercekten cok tesekkur ederim isletme bolumum ne ağırlıklı gelir bilemem ama dediğiniz gibi Her şeyin hayırlısı
-
Ya arkadaşlar nasıl çalışıyorsunuz ben kitap açmadım daha içimden gelmiyor son 5 gün ni göz gezdirsem sonuçta En fazla 5 dakikalik bir zaman diliminde nasıl bilgimizi olcucekler sastim kaldim umudumu şimdiden yitirmiş gibiyim
-
arkadaşlar neden hala duyuyoruz başlatalım bir etkinlik burda yazıyoruz ama sesimiz duyulmadıktan sonra etkinlik başlatalım diyoruz bir yerde kalıyor artık konuşmalrımız duyum üzerine değil etkinlik üzerine olsun
-
arkadaşlar tuyo pdf sayfasını atabilirmisiniz
-
Arkadaşlar ben bugün gib i aradım ordaki adam ilk başta hiçbirşey demedi sonra ben çok çaresiz kaldığımı komiser yardımcılığına baavurcam istemeye istemeye eğer kazanırsam tazminat olayı var arada kaldım dedim ondan sonra inşallah en kısa sürede bizde acikliycaz dedi
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
bende p 23 80.96 ile başvurumu yaptım sıralamam 3035 gelem durumu nasıl sizce dostlar ?
-
arkadaşlar neden aramıyoruz bişeyler yapmamız lazım
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
[0_1497686843466_Yeni Microsoft Office Excel Çalışma Sayfası.xlsx](Yükleniyor 100%)