ilk yapılan duyuruda dediler ki: 'her testi ayrı ayrı oturum şeklinde yapıyoruz, eh bu da maliyeti artırdı onun için fiyatlar yükseldi, tekrar düzenleyelim.'
peki tamam dedik bekledik!
sonra bir açıklama daha geldi- toplam dokuz testi üçerli gruplardan 3 oturum yapmışlar, oturum başı ücret belirlemişler, ayrıntılar yarın kılavuzda dediler.
peki tamam dedik bekledik!
bugün yeni kılavuzun yayınlanmasıyla anlıyoruz ki, evet üç oturum yapmışlar ama hala her test için ayrı kitapçık ve cevap kağıdı basılacak ve tek tek sınav uygulaması olacak!
madem her testi ayrı uygulamak maliyetliydi neden hala her teste ayrı kitapçık ve cevap kağıdı basıyorsun? maliyetten kastın verilecek kalem, silgiydi o zaman???
öğrenci gereksiz yere farklı derslerin optik formunu dolduracak, iki günde tam 9 kere!
ayrıca her teste ne kadar zaman ayıracağımızdan kime neydi Allah aşkına, adam belki maliyeyi 30 dakikada, muhasebeyi 90 dakikada çözüyordu.
şu durumda iktisat ve muhasebe de zaman konusunda sıkıntı çekenler olacağı aşikar!
hukuk-iktisat-maliye oturumu gibi çoğunluk için en önemli oturumun saat 14.30'a konmasına hiç yorum bile yapamıyorum!
bütün sorumlularına teşekkür ediyorum.......................
işsizdegree
@işsizdegree
işsizdegree tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@mehlikasultan aşırı derecede sıkıldım artık! gelmeyen ilanlardan, günlerce açıklanmayan sınav sonuçlarından, defalarca elenilen mülakatlardan sıkıldım!
sabır sabır sabır tamam da bu kadar stresi psikolojim kaldırsa vücudum kaldırmıyor artık!!!
çok yoruldum, inşallah uzun süredir kurum sınavları ve kpss ile boğuşan çok istemiş ama bu süreçte çok yorulmuş kardeşlerim kazansın öncelikle! -
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
herkese merhaba, arkadaşlar mülakatların bir an önce yapılması için twitter da etkinlik yapalım, her kafadan bir ses çıkıyor kasım aralığa kadar beklemek ne demek daha 6 ay var şaka mı? durumumuz bir an önce netleşsin, yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi hayallerimizi ertelemekten yorulduk!!!
etkinlik konusunda tecrübesi olan arkadaşlar bir yardım edin de şu işi yapalım, lütfen. -
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
Puanı 70 civarı olan arkadaşlara diyeceklerim var.
Öncelikle bu sınavda almış olduğunuz puana bakarak kpssden de hatırı sayılır bir puan aldığınızı varsayabiliriz ve aynı zamanda a kadro kariyer meslek hayaliniz olduğunu da.
Bu durumda olan bir arkadaşım iseniz, servis görevlisi teklifi almadığınıza üzülmeyin, hatta sevinin. Demek ki sizin hayrınıza olan budur. Zira teklifi değerlendirip bu kadroda işe başlamış olsaydınız çok büyük ihtimalle kısa süre içinde halinizden memnuniyetsiz bir durumda bulacaktınız kendinizi. Hem işe gidip akşama kadar nefes almadan gişede çalışıp hem de bir yandan derslere ve kurum sınavlarına devam etmek isteyecektiniz.
Neden? Çünkü, hayalleriniz var.
Neden? Çünkü, ciddi bir emeğiniz ve elinizde iyi puanlarınız var.
Neden hak ettiğinizi almayasınız ki!
Arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın, kendini iyi yetiştirmiş, gerçekten hak etmiş insanlara Allah elbet hayırlı kapılar açacaktır. -
RE: Ruh eşini bulamamış iibfliler
Hayatının en güzel dönemlerini kurum sınavları peşinde, masa başında dirsek çürüterek geçiren gençlik nasıl ruh eşini bulsundur!
Sayılarının çok olduğunu tahmin etmekteyim -
@dolapdereli saatin 17.30u geçmesinin haricinde, bankadan resmi, açık ve net bir açıklama olmaksızın uzman yardımcısı mülakatından elenenlere servis görevlisi teklifi yapılacağı ve hatta onunda bugün açıklanacağı konusunda çok çok eminiz. Benim şaşırdığım nokta buydu.
-Açıklanacak!
Peki ne açıklanacak??
Verilen ilk bilgi; mart sonu olarak belirtilmiş ve üstü kapalı olarak (burada kastedilen, nasıl alınacağıdır; sınavla yada mülakattan elenenlerden..... gibi) 500 kişiyi daha çeşitli kadrolar için işe alacağız denilmiş, daha sonra bankanın sitesinde yayınlanan bilgide mart sonu ibaresi 'çok kısa süre içinde' olarak değiştirilmiş.
Bu bilgiler ışığında, beklediğimiz şey nedir? Bugün bir kadro teklifi mi bekliyoruz?
Banka sürecin detayları konusunda bu kadar muğlak bilgi vermişken, bugün başlamayan sürecin bitmesini mi bekliyoruz?
Tekrar soruyorum açıklanacak olan nedir? -
İnsanlar ne açıklandığını bile bilmiyor. Bravo!
Harika bir işe imza atıldı, tebrik ediyorum süreci yönetenleri.
Kazanamayanlar üzülmesin, alımların neye göre yapıldığı belli. Hele ki uzman yardımcılığı sınavında 70 üstü almış bir adama mümkünse etmesinler servis görevlisi teklifi. Sonra personel niye kaçıyor? -
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
millet çılgınlar gibi soru tartışmaya devam ederken haftaya çarşambaya bile açıklayabilirler- iki üç kişi düşmüş sonucun peşine sadece.
hayırlısı. sabretmekten sabır taşına döndük! -
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
galiba cumaya kalacak arkadaşlar
bugün için umutlarım tükendi
işsizdegree tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@hkt evet bnde siteden baktim itiraz açık değil. Yarın açılabilir. Ama itiraz etsem de sonucun değişeceğini düşünmüyorum ayni puani verecekler yine. Sonuçta pardon yanlışlık olmuş deyip listeyi falan değiştirecek halleri yok. Umidim yok yani hocam. Kazananlara başarılar dilerim
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Sinav sonrasi dogrularimi kontrol ettim emin olduğum puandan 10 puan aşağı gelmiş. İmkansız gibi. Tuhaf bi süreç oldu benim için. Devam edenlere başarılar...
-
@keynesinvarisi yeni puanlamaya göre sinav sonuçları demissiniz hocam. Yeni puanlamadan kastettiginiz neydi?
-
Zaman geçmiyor.... bekliyoruz ya
-
Cb kabinesinde yer almayan sorusu vardi. Cevap merkez valileri
-
Malesef sınav süresini sınavda öğrenecez gibi görünüyor:(
-
Ben de farkettim kalem olayını. Mecbur getircem yanımda ne olur ne olmaz. Gazinin başka fakülteleri var mi?
-
Hala açıklanmadı. Bugün açıklamayacaklar heralde