Alican hoca 85 altı puan alan sınava girmeyi bile hayal etmesin yazmış. Artık toplu alımların olmayacağını 30-40 kişilik alımlara hazırlıklı olalım demiş. Bana göre 90 üstü alan da garanti değil artık. Yeni tag #alımyoksaiibfkapatılsın olsun. Madem alım yok mezuna da gerek yok.
sinan.taylan
@sinan.taylan
sinan.taylan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
@Mimar hocam dönem çok kötü hepimiz resmen alakasız yerlere mecbur bırakıldık. 2 sene önce diyarbakıra gideceğimi söyleseler ne işim var derdim ama şimdi kabul ettim
-
Ben inanıyorum. Temmuz'da ilan gelecek. Çalışmaya devam...
-
Umudunuzu kaybetmeyin. Eğer sonbaharda sınav gelecekse ilanın Temmuz içinde gelmesi normaldir. Bu kadar etkinlik görmezden gelinemez.
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
ARKADAŞLAR YANLIŞ KİTAPÇIK DAĞITILDI!!!!!!
Diyarbakır ilinde üniversitede sınava girdik. MÜFETTİŞ VE UZMAN YARDIMCILIKLARI İÇİN. ancak bize servis görevlisi kitapçığı dağıtıldı. soruları 3 saat çözdük. görevlilere itiraz ettik ancak sorun olmadığı söylendi. Sınavdan sonra anladık ki biz yanlış kitapçığı çözdük. ....TAM BİR REZALET: Sınavın iptali için gerekli başvuruları yapacağım......
-
Arkadaşım duyum duyum diyorsunuz ne duyduysak yazıyoruz. Mutlu olacaksan yarın gelecek ilan yazıyım. Ama gelecek mi? hayır. Biz de gelsin istiyoruz. Ama gel deyince gelmiyor işte.
-
RE: 2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
kuruma mail dilekçe felan atsak da sınavı Ankara'da da yapsalar. Vallahi çok zor olur böylesi.
-
@IS-LM hocam nufus kac milyona dayanmıs. Is yuku ortada. Teknolojik donusum felan hikaye. Böyle kurumlara oyle kolay kolay olmaz o is. Herkes personel açığından bahsediyor.
-
Seçim olsayıdı şimdi 1500 guy ilanı yayındaydı.
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
ARKADAŞLAR YANLIŞ KİTAPÇIK DAĞITILDI!!!!!!
Diyarbakır ilinde üniversitede sınava girdik. MÜFETTİŞ VE UZMAN YARDIMCILIKLARI İÇİN. ancak bize servis görevlisi kitapçığı dağıtıldı. soruları 3 saat çözdük. görevlilere itiraz ettik ancak sorun olmadığı söylendi. Sınavdan sonra anladık ki biz yanlış kitapçığı çözdük. ....TAM BİR REZALET: Sınavın iptali için gerekli başvuruları yapacağım......
sinan.taylan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
arkadaşlar Cv ve Özgeçmiş arasında küçük farklar vardır. İnternetten bir Cv örneği indirseniz detaylandırıp gönderseniz uygun olur bence.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar diyelim ki şubattaki sınavı ve mülakatı geçtik. Tahmini ne zaman işe başlarız?
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arakdaşlar bu yukarda çıkan guy kampı reklamı nedir ilan felan mı geldi de haberimiz yok
-
Arkadaşlar askerlik ile ilgili sıkıntı yaşayan var mı? Şartlarda yazmıyor ama 2020 içinde bedelli yapacak olanlar için askerlik sıkıntı olur mu;?
-
@shlimazl Aslında ilanda başka bir şey yapın demiyor. Ben önceki sınavlarda dekontu mail olarak attığım için merak etmiştim. Yine atacak mıyız diye?
-
Arkadaşlar, para yatırma dekontunu herhangi bir yere mail atamız gerekiyor mu? 2016 da girdiğimde mail olarak istemişlerdi.
-
@modigliani-0 KPSS A diye bir hesap paylaşmıştı . haber 1 haftalık .
-
Bakan bey 1-2 haftaya belli olur demiş. Twiitter da gördüm bir arkadaşımız sormuş.