Arkadaşlar insan kaynaklarını aradım. Değişim durumu karşılıklı anlaşarak olabiliyormuş. Zorunlu görev 5 yıl evlilikte 2 yıl dediler. 2 ay iş sözleşmesinden dolayı cayma hakkımız varmış tazminat ödemeden daha sonrasında eğitim ve konaklama bedeli alıyorlarmış. Ben uzman yrd. elenmiştim başka bir teklif gelmez eğer bunu kabul etmezseniz dediler. 1000 kişilik alımı sanırım bu şekilde dolduracaklar. Kafanıza takılan olursa arayın görüşün tüm sorularınızı cevaplıyorlar.
mthee tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
mthee tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
Merhaba arkadaşlar, ingilizcede 57.5 ile başarısız sayılmışım ancak diğer sonuçların hepsinde başarılı yazıyor. Önümüzdeki dönemlerde uzm yrd veya farklı kadrolar için teklif gelir mi bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar insan kaynaklarını aradım. Değişim durumu karşılıklı anlaşarak olabiliyormuş. Zorunlu görev 5 yıl evlilikte 2 yıl dediler. 2 ay iş sözleşmesinden dolayı cayma hakkımız varmış tazminat ödemeden daha sonrasında eğitim ve konaklama bedeli alıyorlarmış. Ben uzman yrd. elenmiştim başka bir teklif gelmez eğer bunu kabul etmezseniz dediler. 1000 kişilik alımı sanırım bu şekilde dolduracaklar. Kafanıza takılan olursa arayın görüşün tüm sorularınızı cevaplıyorlar.
-
@mervee belirttikleri numaralar cevap vermiyor
-
Merhabalar arkadaşlar, uzman yrd. için İstanbul'u tercih etmiştim ancak servis görevlisi olarak Hakkari teklifi geldi. Değişim olayı hakkında bilgisi olan var mı? örneğin direk kabul etmeyen arkadaşların yerine bizi seçmek gibi bir durum olabiliyor mu? (malum Hakkari sonuçta) Belirtilen numaraları arıyorum ancak yanıtlayan olmadı.