- komisyon maliye sohbet havasında gecti biraz konu konuyu actı alandan tek bir soru soruldu cari oran nedir? diğer sorularım:
denetmen ne iş yapar?
kayıtdışı istihdam nedir?
kurumumuz ne iş yapıyor?
5510 sayılı yasayı duydun mu adı ne?
4a 4b 4c nedir?
başbakan sigortalı mıdır? peki hangi sigrta kolunda 4a b c den?
sigortalı kimdir ?
kısa vadeli ve uzun vadeli sigorta kolları?
gss yi biraz acar mısın?
16 yasındaki biri sağlık hizmetlerinden yararlanırken bi kosul aranır mı?
m.vekillerinin 2yıl calışıp emekli olmasıgibi birsey konusuluyor facebook ve twitterda bu konu hakkında ne düşünüyosun?
sargent tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
arkadaşlar bir tanesi teftiş kurulu başkanı olmak üzere komisyon üyeleri 5 kişiden oluşuyor. Başlangıçta kendimi tanıtmam istendi. sonrasın önünüzde yer alan dosyadan zarf çekiyorsunuz sorular 5 adet. bende bunlardan yanlız biri alandan kalan mevzuat ve ilgili yönetmeliklerdendi. başkaca soru sormadılar. girecek arkadaşlara başarılar diliyorum. komisyon ellerinden geldiğince yardımcı oluyor.
sargent tarafından gönderilen son iletiler
-
@nilayfb vardı hocam açıkçası benim zarfımda ben bi afalladım. benden bi önceki arkadaşada yönetmelikten gelmiş. ben pek hakim olmadığım için yardımlarla bişeyler söyledim. Ama ısrarla bişeyler söyleyebilmen adına yardımcı oluyorlar.
-
arkadaşlar bir tanesi teftiş kurulu başkanı olmak üzere komisyon üyeleri 5 kişiden oluşuyor. Başlangıçta kendimi tanıtmam istendi. sonrasın önünüzde yer alan dosyadan zarf çekiyorsunuz sorular 5 adet. bende bunlardan yanlız biri alandan kalan mevzuat ve ilgili yönetmeliklerdendi. başkaca soru sormadılar. girecek arkadaşlara başarılar diliyorum. komisyon ellerinden geldiğince yardımcı oluyor.
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
- komisyon maliye sohbet havasında gecti biraz konu konuyu actı alandan tek bir soru soruldu cari oran nedir? diğer sorularım:
denetmen ne iş yapar?
kayıtdışı istihdam nedir?
kurumumuz ne iş yapıyor?
5510 sayılı yasayı duydun mu adı ne?
4a 4b 4c nedir?
başbakan sigortalı mıdır? peki hangi sigrta kolunda 4a b c den?
sigortalı kimdir ?
kısa vadeli ve uzun vadeli sigorta kolları?
gss yi biraz acar mısın?
16 yasındaki biri sağlık hizmetlerinden yararlanırken bi kosul aranır mı?
m.vekillerinin 2yıl calışıp emekli olmasıgibi birsey konusuluyor facebook ve twitterda bu konu hakkında ne düşünüyosun?