Az once denetciler ev ziyaretine geldiler, guvenlik sorusturma sonuclarinin ' bir kisminin' geldigini ve hepsinin sonucunun beklendigi bilgisini verdi. Ayrintiya girmeyip anlayis bekliyoruz dedi. Daha bekleriz gibi
Unforgiven tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
RE: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@deulukiz foxit Reader programi ile yazi yazilamayan formatlarda yazi yazmaniz mumkun ben oyle yapmistim tavsiye ederim
-
RE: SGK Müfettiş Yardımcılığı
Dostlar diploma/ mezuniyet belgesini (noter yolu dişinda) Ankarada onaylatmak zorunda degilsiniz, İstanbul veya İzmirde iseniz oradaki rehberlik ve teftiş başkanliklarinda da onaylatip postayla kuruma gonderebilirsiniz
-
@garipbülbül Garantiye almak için isim soy isim, ünvan, telefon yazmanı öneririm hocam
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
Ayrıca duyuruda "g. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (2 sayfa olan form, adaylar tarafından doldurma talimatına uygun olarak bilgisayarda BÜYÜK HARFLE doldurulacak, arkalı önlü olacak şekilde 4 (dört) suret çıktısı alınacaktır. Fotoğraf yapıştırılarak imzalı olarak teslim edilecektir.) " yazarken formu indirdiğimizde uyarı olarak 3 suret olarak çıkarın ve asla fotoğraf yapıştırmayın renkli fotoğraf baskısı yapın diyor. bu kadar muallak olan bir başvuru yapmamiştim daha önce
-
@arthur-smithes hocam Sgk teftisten ben ve 3 arkadasim sayistay mulakatina girecegiz insallah
satistayin ikamesi yok malum
Unforgiven tarafından gönderilen son iletiler
-
@deulukiz foxit Reader programi ile yazi yazilamayan formatlarda yazi yazmaniz mumkun ben oyle yapmistim tavsiye ederim
-
RE: Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Ben ve arkadasim feragat etmiştik, seninle 3 oldu o zaman hocam. Tüm yedeklere sıra gelir inşallah.
-
Az once denetciler ev ziyaretine geldiler, guvenlik sorusturma sonuclarinin ' bir kisminin' geldigini ve hepsinin sonucunun beklendigi bilgisini verdi. Ayrintiya girmeyip anlayis bekliyoruz dedi. Daha bekleriz gibi
-
RE: SGK Müfettiş Yardımcılığı
Dostlar diploma/ mezuniyet belgesini (noter yolu dişinda) Ankarada onaylatmak zorunda degilsiniz, İstanbul veya İzmirde iseniz oradaki rehberlik ve teftiş başkanliklarinda da onaylatip postayla kuruma gonderebilirsiniz
-
@nuray Ankara , İzmir ve İstanbulda 2 grup baskanligi( bir Anadolu bir Avrupa yakasinda)
-
her bir üstada belirli kisiler paylastirilmissa - ki teftis kurullari ön gorusme ve ev ziyaretleri icin oyle yapiliyor- arama zamani ve ziyaret vakti ustadin kendi tasarrufunda oluyor arkadaslar. Bir siralama oldugunu sanmiyorum bu anlamda. İnsallah hizlica bu surec de asılır yolumuza bakariz
-
@arthur-smithes insallah cumlemizin hocam
-
@arthur-smithes hocam Sgk teftisten ben ve 3 arkadasim sayistay mulakatina girecegiz insallah
satistayin ikamesi yok malum
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
Ayrıca duyuruda "g. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (2 sayfa olan form, adaylar tarafından doldurma talimatına uygun olarak bilgisayarda BÜYÜK HARFLE doldurulacak, arkalı önlü olacak şekilde 4 (dört) suret çıktısı alınacaktır. Fotoğraf yapıştırılarak imzalı olarak teslim edilecektir.) " yazarken formu indirdiğimizde uyarı olarak 3 suret olarak çıkarın ve asla fotoğraf yapıştırmayın renkli fotoğraf baskısı yapın diyor. bu kadar muallak olan bir başvuru yapmamiştim daha önce
-
RE: Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Arkadaslar bizim guvenlik sorusturmalarimiz yapildi mi ki? Bizden arsiv formunu talep etmedi kurum , o belge olmaksizin surec isleyebiliyor mu ? Eger halen yapilmadiysa sonuc aciklansa bile sonra yine en az 1 aylik surec daha bekliyor olacak