arkadaşlar merhaba, zabıt katipliği için başvuran arkadaşlar ya da daha önce bu işi yapanlar, tavsiyeleriniz neler ? bir de sonuçları ve örnek metinleri nereden takip etmeliyiz ?
ahmetktü tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
Zabıt Katipliği
-
Arkadaşlar 10.000 Polis Özel Harekat Duyurusu geldi sonunda. Hayırlı olsun.
Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine özel harekat polisi yetiştirmek üzere ve 28 yaşından gün almamış olan en az lise veya dengi okul mezunlarından 10.000 erkek öğrenci adayı alınacaktır.
Başvuranlar arasında fiziki yeterlilik ve mülakat sınavı yapılacaktır.
Polis Akademisi internet sitesinden yapılacak online başvurular 02/11/2016 tarihinde başlayacaktır. Adaylardan istenilecek belgeler ve aranılan şartlar başvuru tarihinden önce aynı sitede açıklanacaktır.
Şeklinde açıklama yapıldı.
ahmetktü tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
ben başvuru esnasında kpss yılı'nı seçemiyorum hangi tarayıcı ile yapıyorsunuz arkadaşlar?
-
Arkadaşlar 10.000 Polis Özel Harekat Duyurusu geldi sonunda. Hayırlı olsun.
Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine özel harekat polisi yetiştirmek üzere ve 28 yaşından gün almamış olan en az lise veya dengi okul mezunlarından 10.000 erkek öğrenci adayı alınacaktır.
Başvuranlar arasında fiziki yeterlilik ve mülakat sınavı yapılacaktır.
Polis Akademisi internet sitesinden yapılacak online başvurular 02/11/2016 tarihinde başlayacaktır. Adaylardan istenilecek belgeler ve aranılan şartlar başvuru tarihinden önce aynı sitede açıklanacaktır.
Şeklinde açıklama yapıldı.
-
RE: Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
ARKADAŞLAR ACİL, başvuruyu yaparken öz geçmiş kısmına ne yazalım? boş bıraksak sıkıntı olur mu? ya da sadece eğitimle ilgili bilgilerimizi mi yazsak ?
-
RE: Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
iyi akşamlar arkadaşlar başvuru yaparken özgeçmiş kısmına ne yazalım ? daha doğrusu nasıl bir şey yazalım yani herhangi bir iş başvurusu gibi mi ? mesela ben oraya üniversite dışında hiçbir şey yazamam sanırım. ?
-
Zabıt Katipliği
arkadaşlar merhaba, zabıt katipliği için başvuran arkadaşlar ya da daha önce bu işi yapanlar, tavsiyeleriniz neler ? bir de sonuçları ve örnek metinleri nereden takip etmeliyiz ?