bi açıklanıyomuş hem de olumlu sonuç... direk evime gidicem (milli kütüphaneye el sallicam yolda) kitapların fotosunu çekip foruma atıcam; isteyenlere göndericem sonra.kpss ye bile girmicem ders çalışmaktan tiksindim . bn hiç yılmazdım bu bekleme süreci psikolojimi bozdu resmen. garip tepkiler veriyorum olaylara.
muiibf tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@uzman bencede çok yanlış.22'de kütüphaneden çıkanlara diyorum. seni destekleyen vardır akşama kadar kütüphanede ders çalışıyosundur. öğlen yemeğini yiosundur kütüphaneden geç çıktım die kendini dolduruyosundur vay be neler çekiyorum die yüksek puanlıyım die övünüyosundur kendinle hakkındır eyvallahta. misal 4 senedir part time kasiyerlik hamburgercilik gibi işler yapıp yol yemek parasını çıkararak ders çalışmak zorunda olanlar var; kütüphanede yorgunluktan uyuyan. evli olup çalışan çıkışta kütüphaneye giden 23 te çıkıp akşam yemek yapanlar. sonra bu arkadaşların 0,008 puanla guya girememişliği var. hepsi gerçek yani neler neler var kardeş bnm bilmediğim bundan beterleri de var tabi. ama o yüksek puanlı ultra zeka arkadaşlar daha iyi bilir ki kpss'de 78 puanla 88 puan arasında çözülen soru sayıları arasında afaki farklar yok. O yüzden de bn derim ki takdiri Allaha bırakalım adaleti sağlamak 3-5 bilmişin işi değil.
-
Şu görüntü her ne kadar 1 saniye sürmüş olsa da kalbimi hoplatmaya yetti. ölüyodum:)
-
bu kadar muallakta olan ne anlamıyorum ya sınavı yapan kurum belli inceleyen komisyon belli tamam vardır bi sorun; bu kadar süre açıklanmadığına göre de nedenini söylemek bu kadar mı zor. deyin arkadaşım söyle bi problem oldu bu yüzden şu tarihe kadar açıklanmayacak. bunun bilgisini vermenin önünde ki nedir çok merak ediyorum. bakanın özel kaleminin arkadaşını( dıdıdnın dıdısının dıdısı gibi oldu ama) biri tanıyomuş işte geçen hafta demiş ki bu hafta için açıklanacak. yav he he heeee dedim. artık duyum alanlara, sallayanlara kızmıyorum herkes atıyo bişiler ortaya da kimsenin bilgisi yok.
-
kazanamayan arkadaşları çok iyi anlıyorum. öyle zor geliyor ki kurduğun onca hayalden, verdiğin emekten, ettiğin fedakarlıktan sonra ekranda başarısız kelimesini görmek. o küçücük kelimenin kalbine nasıl taş gibi oturduğunu iyi bilirim. sanki yaptıkları o 5 dkkalık mülakatta sordukları 3 5soruyla seni tanıyıp ölçebileceklermiş gibi başarısız yazmak ne kolay onlara. bna göre de çok büyük bi küstahlık. kimse verdiği emeği hiç etmesin arkadaşlar, direnelim bizler girelim kurumlara ki bizim çocuklarımız milletin kapısında kendine torpil arayanlardan olmasın. gerçekten hak edenin hakkını bu dünyada alabildiği bi ülke olsun. Mülakatımıza giren insanların hangi sınavlardan geçip geldiğimizi tam olarak anlamadıklarına eminim. Buraya kadar gelen herkes gayet te başarılıdır. Kazanamayan arkadaşlara Allah sabır versin ve içindeki umudu almasın inş. Lütfen vazgeçmeyin.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@guyguy sen ne istiyosun ya ankara yazanlardan adam risk almış yazmış. yada hiç gidemeyecektir başka yere olsa da olmasa da mecburdur yazmaya nebilim ne. senin elini kim tuttu ki yazma die. yazdırmadılar görürsünüz bizde gelicez dio ya gel kimin sana garezi var ki . Çok güldüm:D
-
Artık girip bakamıyorum son etkinliklere de katılmadım; yüreğim kaldırmıyo. eşim takip ediyo bnm yerime gerçi öyle de heyecanlı "napıyosun" die arıyo kalbim çarpıyo haber geldi heralde die:) offf of bn hiç bi mülakatta böyle eziyet çekmedim; hiç birinin olmamasına rağmen:)
-
@Keymarsh aynen öyle hiç tanışmıyoruz ama dünyada duyduğum en saçma şeyi çok mantıklı bişimiş gibi paylaşman çok garip. bn başvurumu bugün yaptım pek çok mülakat sonucu bekleyen arkadaş gibi sırf bi umut açıklanır da 1 kişi fazladan sınav girer die ki zaten senin "arkadaşlarının" dışında herkes bu konuda hassasiyet gösteriyodur bnce. katagorize ettin pafta yapıştırdın filan da demedik kırılmak filanda yok sana nie kırılalım anlamadım. yazın tabi böyle ilginç fikirlerinizi forum sonuçta bu amaç için var.
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. -
@ykbs sıkma canını kardeşim inş. bu sınavı kazanırsın gittiğin şehir hayalindeki olmaz belki ama mutlu olursun iyi insanlarla karşılaşırsın. herşey maaş statü değil hayatta iç huzuru versin Allah. Sistem böyle elden ne gelir. Sen elinden geleni yapmışsın , o açıdan için rahat olsun bnce. insan ömründe 3-5 yıl bişi değil inan şimdi bize zor geliyor, etrafımızdaki insanların kolay yoldan bişilere sahip olması da ağır. yalnız değilsin seni anlıyoruz..
-
oyy dağlar oy. anneannem böyle der bu gibi durumlarda
muiibf tarafından gönderilen son iletiler
-
ben sonuçları gördüğüm günden itibaren hiç bir şey yapmadım. hayatımın en yoğun zamanlarını geçiriyorum. acaba öylece beklesem duyuru gelene kadar bişi yapmasam olur mu:) yoksa işimi sökerek mi alıcam:) bide eş durumundan tayin için belge de verdim nerelere gideyim ne yapayım a dostlar bir yardımcı olun çok geri kaldım olaylardan. atandığım yer Tekirdağ, Ankara için dilekçe verdim.
-
@2525 gece göremedim mesajınızı çok sağolun. Şuan çok saçma geliyor akşam korktuğum şey ama sinirlerim bozuldu artık, yıllar sonra mülakattan geçmiş olduğuma inanamıyorum son anda bişi çıkıcak gibi geliyor sürekli.
İyi insanlarla karşılaşacağımız şehirler olsun inş.
-
uyumayan varsa yazabilir mi aklıma takıldı tercih formunu doldurduktan sonra mail neyim geldi mi size. sadece pdf var elimde uyuyamadım ya 5 yıl sonra ilk kez mülakat geçince insan paranoyak oluyo. gitti dimi tercihim.
-
kazanamayan arkadaşları çok iyi anlıyorum. öyle zor geliyor ki kurduğun onca hayalden, verdiğin emekten, ettiğin fedakarlıktan sonra ekranda başarısız kelimesini görmek. o küçücük kelimenin kalbine nasıl taş gibi oturduğunu iyi bilirim. sanki yaptıkları o 5 dkkalık mülakatta sordukları 3 5soruyla seni tanıyıp ölçebileceklermiş gibi başarısız yazmak ne kolay onlara. bna göre de çok büyük bi küstahlık. kimse verdiği emeği hiç etmesin arkadaşlar, direnelim bizler girelim kurumlara ki bizim çocuklarımız milletin kapısında kendine torpil arayanlardan olmasın. gerçekten hak edenin hakkını bu dünyada alabildiği bi ülke olsun. Mülakatımıza giren insanların hangi sınavlardan geçip geldiğimizi tam olarak anlamadıklarına eminim. Buraya kadar gelen herkes gayet te başarılıdır. Kazanamayan arkadaşlara Allah sabır versin ve içindeki umudu almasın inş. Lütfen vazgeçmeyin.
-
@paretowilfredo başarılı 210 ne demek hocam
-
arkadaşlar yalnız adam "kısmetse açıklayacağız demiş" hakkını yemeyelim yine kısmet olmadı demek. nası bi kısmetse bizimkisi..
-
kalkın yerinize yatın ya bunlar eğleniyo bizle herhalde..
-
Şu görüntü her ne kadar 1 saniye sürmüş olsa da kalbimi hoplatmaya yetti. ölüyodum:)
-
vay be o gün bu gün demek haftalardır okuyup çıkıyorum sessizce.öyle alışmıştım ki açıklanmamasına arkadaşım gibiydi içimdeki karın ağrısı. bi garip oldum şimdi gözlerim filan doldu:p sevinecekmişim gibi de hissetmiyorum hiç ama hayırdır inş.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@guyguy sen ne istiyosun ya ankara yazanlardan adam risk almış yazmış. yada hiç gidemeyecektir başka yere olsa da olmasa da mecburdur yazmaya nebilim ne. senin elini kim tuttu ki yazma die. yazdırmadılar görürsünüz bizde gelicez dio ya gel kimin sana garezi var ki . Çok güldüm:D