TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. andreasluft
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

andreasluft

@andreasluft

4
    İtibar
    291
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

andreasluft Takip etme Takip Et

andreasluft tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

üstatlar benim adım da B ile başlıyor 9 mart 11,30 dendi mülakat için sanırım alfabetik bir sıralama söz konusu

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      andreasluft
    • RE: Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

Teşekkür ederim değerli cevaplarınız için 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      andreasluft

İnşallah hakkın yenmediği hakkedenin kazandığı bir mülakat olur. Herkese başarılar Allah yolumuzu açık etsin.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      andreasluft

andreasluft tarafından gönderilen son iletiler

Bu gidişle referandum sonrasına kalacak kazananların ilanı herhalde😂

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      andreasluft

İnşallah hakkın yenmediği hakkedenin kazandığı bir mülakat olur. Herkese başarılar Allah yolumuzu açık etsin.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      andreasluft

Teşekkür ederim değerli cevaplarınız için 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      andreasluft

Üstatlar mülakat için ilanda belirtilen değerlendirme kıstaslarında, dil bilgisi yer almıyor ama mülakatı yapanlar bu yönde bir değerlendirme içerisine girebilirler mi , daha önceden YTB mülakatı yaşayan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi ?

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      andreasluft

@giantsbane aynısı hem telefon ile hem mail yoluyla bildirildi bana da.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      andreasluft

üstatlar benim adım da B ile başlıyor 9 mart 11,30 dendi mülakat için sanırım alfabetik bir sıralama söz konusu

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      andreasluft

@textliner 9 Mart diye aradılar beni de, erken mi sonuçlandırmak istiyorlar acep ?

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      andreasluft