büyük bir çaba ve özveriyle ders çalışarak bir işe girmeye çalışan bütün arkadaşların kandilini kutlarım ve saglıklı güzel günler temenni ederim
mertmert tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Hayırlı Kandiller Tercihini Yap Ailesi
-
RE: 2018 Guy Alımı
5000 gelse ne olur, referansın varmı referansın gerisi hikaye
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
kısacık hayat'ın "dört duvar arasında çalışmaktan daha kıymetli oldugunu anlayacakmısın " ama sen anlamazsın inat oldugun için anlasan da anlamamazlıga vurursun
-
hayat, iş sahibi olmayan ve iş sahibi olmak isteyen, gece gündüz ders çalışan özellikle gençler ve insanlar için durmuş gibi.....işi gücü olan insanlar için hayat devam ediyor ümitsiz de olsa
-
RE: Sevgili Günlük📝
sevgili günlük bu yaşamda en çok insanların vermiş oldugu sözlere inandım ama hayat riyakarlık,menfaat üstüne kurulmuş bunu fazla düşünmemiştim,bundan sonraki yaşamımım da yola çıkacagim insanları daha fazla analiz edecem sonra virajı alamayıp bariyerlere çarpmak istemiyorum
-
RE: Geceye Bir Şarkı Bırak
işte gidiyorum çeşmi siyahım https://youtu.be/ipCzKtmO7KM
-
bu gün son günüm akşam saat 20'den sonra uzun bir süre burada yokum herkese saglık, mutluluk, iş sahibi olmasını temenni ederim
-
aldanma diye bir şey yoktur, sadece biraz fazla güvenmek vardır. Ve insanı aldandıgı degil,en çok güvendigi aldatır. Ve diyorum ki bakın etrafınıza hak vereceksiniz
-
evt sevgili günlük sende olmasan içimi dökecegim kimse yok demiyorum bulundugum konum yüzünden kimseye bir şey anlatamıyorum,yine uzun bir süre gelemiyecegim, geçenlerde gittigim de 27 gün gelememiştim,şimdi gidecegim biraz daha uzun sürecek ve gidecegim yerde fazla vaktim ve internete girme ihtimalim olmayacak sanırım.neyse ben yanlış zamanda, yanlış mekanda bir insan tanıdım ve tam 42 ay sürdü bu zaman aralıgında beni çok sevdigini aşık oldugunu,kurban olurum sana, falan söylerdi her konuşmamızda beni sakın bırakma ben bıraksam da sen beni bırakma derdi.2017/ 30 agustosta aniden ayrılmak istedigini söyledi ve ayrıldık ama belli aralıklarla konuşmaya devam ettik her konuşmamızda senin benim bir parçam oldugunu anladım seni özlemişim derdi.bu konuşmalar 19 mart'a kadar sürdü ve sonra aniden ben başkasıyla konuşuyorum dedi ve ben ne oldugunu tam anlamadım.neyse dedim ya yanlış zaman, yanlış mekan'dan ötesi, o kişinin, kişiliginin oturmadıgını,başkalarının tavsiyesiyle hareket ettigini,başkalarının hayatını yaşadıgını, kendi hayatını yaşamadıgını,ilişkilerde başından olumlu ve olumsuz ne iş geçsede arkasına bakmadıgını,hayalleri için herhangi bir gayreti olmadıgını,sevgisi ve aşk'ı önemsemedigini ve en önemlisi benim için, herhalde seni seviyorum dedikten sonra başkasıyla çıkması anlayamıyorum,bu ne hız bu ne acele (ama atalarımın bir sözü var;hızlı giden atın b..ku seyrek düşermiş) o zaman anladımki allahtan devam etmemişim sadece anı yaşamak isteyen bir insan oldugunu yeni yeni farkettim bazen insanın gözü aşktan ve sevgiden kapanırmış ya, hiç bir olumsuz şeyi sevdigine yakıştıramazmış aynen bende öyle olmuştum.farkettim ama çok acı çektim, bu arada böyle uzun süre gitmelerim onun yüzünden sevgimi köreltmeye çalışıyorum başardınmı dersem biraz, başarırmıyım yessss, evt bende ona dedim, sen hiç bişeyde başarılı ve mutlu olamazsın sadece mutlu görünürsün,çünkü geçmiş'e bakmıyorsun,geçmişe bakıp'ta ders almıyorsun dedim.ha,mutlu olmasını istermisin isterim ve ama kılına da zarar gelmesini istemem,beddua etmem,sadece bana yaşattıklarını yaşaması için kendisine uzun bir yaşam temenni ediyorum, ben sadece Allah'a havale ederim ve herkesin adaleti şaşsa bile Allah'ın adaletinin şaşmayacagını biliyorum.bu gün akşam saat'lerinde yola çıkacam.sevgili günlük bana bunları da neden yazıyorsun ve aklına nerden geldi, mert dersen gidecegim yerden geldikten sonra tabi bazı şeylerden kendimi arındırmış olacam o arada umarım, bu yazıyı okuyup biraz geçmişten ders alıp ve offf neler yaşamısın demek ve sonunda da bu yazılanları okudukça hayatının bir insan etrafında dönmedigini ve anlayacagım zannedersem,burdaki arkadaşlara da saglık mutlu ve iş sahibi olmalarını temeni ederim .kalın saglıkcakla
-
insanlar harıl harıl ders çalışıyor bir iş sahibi olayım diye, bazılarıda para, lüks yaşamın içinde kıvranıyor, adalet bu olsa gerek!!!!!!
mertmert tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Kalacak yer...
sayın devlet büyükleri; ankara'dan başka Türkiye Cumhuriyet'inde sınav yapacak şehir yokmu, taa artvin'den,şırnak'tan,hatay'dan edirne'den daha bir çok şehirden kısıtlı imkanlarla eşten dosttan ve anadan, babadan, kardeşten utanarak sıkılarak borç para bulan zaten işsiz olan gençlere yazık degilmi empati yapın biraz bu yaraya çare bulun Allah için
-
RE: Güncel Ekonomik Gelişmeler
@lion aynen yada şöyle bir durum olmasın devlette ilk işe girdiginde "cenazem iş yerimden çıkacak "diye bir sözleşme imzalamış da olabilirler
-
devlet kurumlarında çalışan amir,şef konumunda olan kişilere; altınızda çalışanlar sizin köleniz degil,şeflik, amırlik; çalışanın çay içmesini,lavaboya gitmesini,sigara içmek için sana yalvarır gözle izin istemesini gözetmek degil,seflik, amirlik demek iş tecrübeni sabırla, metanetle ona aktarmaktır.sen tecrübeni aktardıgında işler saglıklı ve verimli şekilde yürüyecek,çalışan da senle gurur ve saygı duyacak sende yetiştirdigin elemanla gurur duyacaksın. sen kazanacaksı, çalışan kjazanacak ve en önemlisi Türkiye Cumhuriyet'i kazanacaktır
-
RE: Güncel Ekonomik Gelişmeler
kamuda iş sahası yaratmak için,emeklilik yaşını ve emeklilik maaşını hak etmiş personeli ivedilikle emekliye ayırmak şart.Arkadaş; 25,30,35 sene devlet hizmetinde çalışmısın,yaşın 55,60 olmuş yeter artık insaf edin, merhametli olun arkanızda yüzbinlerce genç emekli olmadıgınız için devlet yeni kadro açamıyor ve işe giremiyor.sabah daire'ye geldiginizde masanıza oturup sadece çay içip etrafı izlersiniz yaptıgınız elle tutulur bişey yok, iş tecrübenizi yeni gelen memura aktarmazsınız zaten aktaracagınız bir konu yok mevzuatları takıp etmezsiiniz, bilgisayar ve bilgisayar programlarından bi habersiniz,işe yeni girenler size bakıp bişey demiyor;saygıdan, yaşınızdan ve devlete hizmet ettiginizden ama kulislerde "adama bak hiç bir iş yapmadan maaş alıyor"diyorlar.bu yüzden işe yeni başlayanlarından şevkini, heyecanını kırıyorsunuz.emekli olun olunda hem Türkiye,hemde genç nesil'e bir faydanız olsun.Türkiye'nin size degil genç dinamik heyecanlı gençlere ihtiyacı var bunu anlayın artık
-
kısacık hayat'ın "dört duvar arasında çalışmaktan daha kıymetli oldugunu anlayacakmısın " ama sen anlamazsın inat oldugun için anlasan da anlamamazlıga vurursun
-
RE: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
sadece kpss 'den iyi puan almak sorun degil, esas sorun referans olayı.işe alımlarda hak etmeyen kişi'lerin ordan burdan referans bularak işe girmesinin önünün kesilmesi ve liyakatlı kişi'lerin işe alınması ülkenin daha saglam temellerde büyümesine ve gelişmesine faydalı olacaktır
-
Türkiye'de işe alımlarda referans sistemi çöpe atılmadıgı sürece ülkenin yönetilmesi çok zor olacaktır, bu nedenle liyakat 'a göre alımların başlaması ile ülkenin hem kalkınması ve hemde yönetilmesi çok daha kolay olacaktır.inşallah yeni hükümet sistemin de işe alımlar'da liyakat ön plana çıkar
-
@aliveli şaka gibi degilmi ama şaka degil ülkenin gerçekleri, bir ülkede üretim olmadıgı zaman olacakları at gözlügüyle degil reel gerçekler üzerinden görmemiz ve buna göre önlem alınıp gereginin yapılması lazım.ülkeyi yönetenlerin çifçiye ucuz mazot,ucuz gübre bunun yanısıra ziraat muhendislerinin destegiyle üretim yaptırıp ve para kazanmalarını saglayıp köyden şehirlere inmelerinin önünü kesmeleri gerek.o zaman da topraklar sahipsiz kalmayacak ekilip biçilecektir,inşallah bunlar olur'da soganı,patatesi,domatesi fahiş fiyatlarla yemeyiz
-
@aliveli benim de çözemedigim; iç savaş halindeki ülkeden patates ithal edilmesi,buda bize gösteriyorki adamlar hem savaşıyor, hemde topraklarını ekip biçiyor.bizde de, 10 dönüm bostan,yan gel yat osman düşüncesi hakim
-
geceye bir haber bırakım; suriye'den 4.000 ton patates ithalline izin verilmiş şaka degil gerçek