bu favorim:) kafanız dağılsın biraz arkadaşlar az kaldı güzel olacak inşallah
turkkızı
@turkkızı
Allah bir kimsenin yolunu açarsa, o yolu kapayacak hiç kimse ya da bir olay yoktur...
turkkızı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
RE: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar mrb. Şöyle bi foruma bakayım dedim de geçen sene bu zamanlar ben de ilan gelsin diye bekliyordum şimdi ise 2 haftadır göreve başladım çok şükür. Çekilen tüm stres sıkıntılarınızın karşılığını alacaksınız Allah’ın izniyle. Bu anları gülümseyerek hatırlayacaksınız. ️Allah yardımcınız olsun.
-
2016 KPSS mağdurları olarak tarihe geçeceğimiz kesin. İmtihan üstüne imtihanlar yaşadık ve yaşamaya da devam ediyoruz. Çok sevdiğim bir söz var: ''Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.'' diye. İnşallah güzelliklere kavuşmamız yakındır. Birgün, gülümseyerek anlatmak, hakkımızla geldik biz konuma, çok mücadeleler verdik, demek nasip olsun inşallah.
-
İstanbulcu arkadaşlar mülakatta görüşürüz inşallah.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Ya tutturmuşlar sınav niye 1 hafta da açıklandı diye. 1 gün sonra açıklansa bu defa da listeler belliydi o yüzden 1 gün sonra açıklandı diyecekler. İtiraz grubuna bi bakayım dedim biri resmen yazmış referans bulmuştum doğruyu söylemek gerekirse ama puanımda yüksekti ve yine de elediler. Ben de şikayet edicem vs. Haydaaa bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? YDK verilirse hakkıyla giren bizlerin hakkına girmiş olunmayacak mı? Tamam sistem değişsin elbetteki destekliyoruz biz de ama bunu bizlere mal etmek de nedir?
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Atanmışım, şükürler olsun. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Çaycı ne demek ya? Kaldı ki çaycı olsa nolacak ki? İnsan önce kullandığı cümlenin nereye gideceğini hesap etmeli. Farzet şu forumdakilerden birinin de babası çaycılık yapıyor da bu yazdığını okudu. Bu ayıp bşy mi? Olaya bakış açın çok üzücü...
-
f5 tuşunun son hali diye biri face de paylaşmış:)
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Arkadaşlar sürekli takip ediyorum bu sayfayı bi arkadşın gönderisini görünce üye olup yorum yapmak istedim. Ben de bi tanıdığıma aratmıştım 2 hafta öncesiydi, Ank.da Maliye'de arkadaşı varmış baya üst konumda biri. Demişti martın ortalarına doğru bşyler düşebilir. Şimdi arkdş da 2 hafta deyince bi umutlandım. İnşallah doğrudur ilan gelir yüklü bir şekilde.
Mektup da gönderdim sabah erkenden ihmal etmeyelim mektubu lütfen.
turkkızı tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar mrb. Şöyle bi foruma bakayım dedim de geçen sene bu zamanlar ben de ilan gelsin diye bekliyordum şimdi ise 2 haftadır göreve başladım çok şükür. Çekilen tüm stres sıkıntılarınızın karşılığını alacaksınız Allah’ın izniyle. Bu anları gülümseyerek hatırlayacaksınız. ️Allah yardımcınız olsun.
-
@srpkkl ocak 15’de başlayacak dediler
-
Sağ olum hocam. Servisi yarın iş başı yapınca öğrenicez inşallah:)
-
@zeljkobra hocam benim ikametgah da İstanbul olduğu için ikametgaha yakın yere verdiler. Maalesef hocam duymadım öğrenirsem yazarım️
-
Teşekkürler arkadaşlar. Önce başkanlığa gittik bi kaç evrak imzalanıp kimlik verdiler. Sonra atandığımız vergi dairesine gönderdiler orada da evrakları doldurup müdüre onaylattık. Şimdi tekrar başkanlığa götürüyoruz evrakları. Aynı gün götürülmesi zorunlu. İstanbul’da olanlar için uzak yerlere verilenler bi sonraki gün de verebiliyorlar sadece. Bilginize:)
-
Küçükçekmece vd oldu benim. Var mı başka Küçükçekmece olan
-
@napsak yok hocam naptınız siz de :))
-
@atiba hocam Allah razı olsun ben 10:00 da gidilecek kısmı hiç görmemişim. sabahın 8inde gidecektim yoksa siz yazmasanız çok teşekkür ederim