5-6 senedir sürecin içerisindeyim fazlaca mülakata girdim, gördüğüm en saçma komisyonlardan birisi. Genel müdür lütfedip takım elbise dahi giymemiş. 2 defa telefonu çaldı cevap verdi. Sürekli muhabbet hâlindeydi başkaca konularla ilgili. Bunca emek, bunca çaba.. karşısında önünü ilikleyip medet umduğun komisyona bak. Çok üzücü.
keynes tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@eomer keşke mülakata hak kazanan adaylardan 9'u kadın olsaydı daha eşit olurdu, mülakata hak kazanan 4 kadından 3'ü asıl listede kendine yer buldu. Bu şekilde biraz pozitif ayrımcılık yapılmış gibi oluyor ama yine de işletilen süreç başarılıydı.
keynes tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 ÇALIŞMA UZMAN YARDIMCISI İLANI
Arkadaşlar 2. Grupta kazanıp feragat edecek birisi var mı ?
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Sınav sonuçlarının açıklanmasına dair ilanı siteden kaldırmışlar mı yoksa ben mi bulamadım?
-
RE: Çankaya Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Sınav sonuçları açıklanmış. Çoğu kişi ingilizce yüzünden listeye girememiş.
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
5-6 senedir sürecin içerisindeyim fazlaca mülakata girdim, gördüğüm en saçma komisyonlardan birisi. Genel müdür lütfedip takım elbise dahi giymemiş. 2 defa telefonu çaldı cevap verdi. Sürekli muhabbet hâlindeydi başkaca konularla ilgili. Bunca emek, bunca çaba.. karşısında önünü ilikleyip medet umduğun komisyona bak. Çok üzücü.
-
@eomer keşke mülakata hak kazanan adaylardan 9'u kadın olsaydı daha eşit olurdu, mülakata hak kazanan 4 kadından 3'ü asıl listede kendine yer buldu. Bu şekilde biraz pozitif ayrımcılık yapılmış gibi oluyor ama yine de işletilen süreç başarılıydı.
-
Açıklandı arkadaşlar, kazananlara hayırlı olsun.
-
RE: ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@Antimülakat eyvallah hocam o zaman aslı gibidir tarzı şeyleri kabul ediyolar
-
@Antimülakat anladım sağ ol hocam. Ama ben şu işi anlamadım ilanı okudum fakat şu diplomanin aslını ibraz etme olayı nasıl olacak başvuru sürecinde. Ben ankarada değilim ve posta yoluyla hiçbir sınava basvurmadim o kısmı nasil halletcem onu dahi bilemiyorum su an
-
83 puanın var u.i bölümü sıralaman 155 bence gelmesi imkansız fikri olan bi arkadaş var mi