Dördüncü mülakatım. Bundan da elenirsem gidip savcılığa kendim için suç duyurusunda bulunacağım; efendim, sanırım ben vatan hainiyim lütfen gerekli soruşturma ve kovuşturmayı yapıp tutuklattırın beni diyeceğim:)
hakimikaymakam
@hakimikaymakam
hakimikaymakam tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Hakimlik mülakatına kalabilme ihtimalinin sevincini, umudunu ve heyecanını ilk defa hisseden ve yaşayan arkadaşlara , bu sınavın mülakatından iki defa elenmiş bir kardeşiniz olarak şunu söylemek istiyorum; tüm samimiyetimle söylüyorum, yazılı sınavı kaybetme acısını, mülakattan elenme acısına bin defa yeğlerim.
Rabbim, umutlarımızı ve emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. -
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Hep sorarlar ya; giden için mi zor, kalan için mi?
Ben yaşadım defalarca; kalan için çok zor.
Rabbim elenecek 300 vatan evladının bahtını açık etsin, gönlünü hoş etsin, onlara sabır ve güç versin.
Ve Rabbim kazanacak 100 vatan evladı için o güzel mesleği hayırlı kılsın ve onlara görevi hakkıyla yerine getirmeyi nasip etsin inşaallah. -
20/67 sıralama 11... puan 91.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@mülkiye1859 10 soruyu hatırlayamayan birinin 73 net yapabildiği bir sınav cidden kalitesiz bir sınavdır.
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Cümleten günaydın. Rabbim içinde azıcık da olsa umut olan arkadaşlarımızın yüzünü güldürür inşallah:) İçimdeki his öğleden sonraya kalacak gibi...
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı toplu taşıma büyükşehir belediyesinin yetkisindedir. Toplu taşıma, Büyükşehir Belediye Kanununa göre büyükşehir belediyesinin ilçe belediyelerine devredebileceği hizmetler arasında sayılmıştır. Devredilmediği sürece, ilçe belediye sınırları içindeki toplu taşıma hizmeti Büyükşehir Belediyesinin yetki ve sorumluluğundadır. Soruda devir ile ilgili bir bilgi yoktu; dolayısıyla cevabın Büyükşehir Belediye Meclisi olduğu "bence " doğrudur.
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@kamikaze 68 alan 24 gkgy , sıralama 2 dostum
-
Şahsi görüşüm; hiçbir soru iptal edilmeyecektir.
-
Arkadaşlar, doğru sayısı üzerinden tahminlerde bulunmayalım. Alan ve gkgy puanları farklı olduğu için kesinlikle büyük hayal kırıklıkları yaşarız. Ham puan üzerinden tahminlerde bulunmak gerekiyor. Hepimiz bunun farkındayız değil mi? Duamız; buradaki arkadaşlarımızın çoğunluğunun mülakata kalacağı bir puan ile kapatması...
hakimikaymakam tarafından gönderilen son iletiler
-
@mülkiye1859 10 soruyu hatırlayamayan birinin 73 net yapabildiği bir sınav cidden kalitesiz bir sınavdır.
-
@ömermuhtar ikinci tahmin de benden; 73.25
-
Hayırlı bayramlar, bir sınavı daha geride bıraktık.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. -
RE: 2020 İdari Yargı Hakimliği Mülakatları
Şimdi ben, "silinmiştir" diyecem ve takip eden arkadaşlarım beni anlayacak:)
-
@kamikaze 68 alan 24 gkgy , sıralama 2 dostum
-
@kamikaze dostum hayırlı olsun, tebrik ederim.. Rabbim mülakattan hayırlısıyla geçmeyi de nasip etsin. Benim de 95,86 geldi.. Allah emeklerimizi zayi etmesin inşallah
-
@kamikaze Allah razı olsun dostum, Rabbim hiç birimizin emeğini zayi etmesin inşallah..
-
@mk-ank 2019'da 300. adayın ham puanı 77,71 gelmiş. Sonuç puan 83,67 gelmiş. Yani standart sapma yaklaşık 6 puan gelmiş. Ben 2019'da ilk ondaydım; bana 3.2 standart sapma geldi. İlginç... Neyse, sonuç olarak bu sene ham puan tahminimi 79.5 olarak güncellemek istiyorum. Hakkımızda hayırlısı
-
@kamikaze 2018 ve 2019 300. adayların gkgy ve alan doğrularını hatırlıyor musun dostum..