@kaymakam-hanim evet ben acikogretim mezunuyum
mutadis00 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
En doğru bilgi bakan beyin agzindan cikan bilgidir. Sonucta baska biri onun aklindan neler gecirdigini bilemez ama en azindan hafta yada ay dememis bu nedenle diger kisinin dedigide dogru cikabilir
-
@osaduman 3 yıl da ben calistim dogubayazit da aynen temizlenmesi gerek
-
Kazanmamaya bizde raziyiz yeterki su belirsizlik bitsin.onumuze hayatimiza bakamiyoruz.referandumdan onceki haftaici komisyondan birisi referandumu bekliyoruz demis. referandumda gecti daha neyi bekliyorlar anlamiyorum.
-
Facebook grubu herkese acik oldugundan insanlar yazmakdan cekiniyor bence.degerlendirme yapilmissa neden hala aciklanmiyor ozaman.
-
Ne konusacaksiniz duyum yazan olursa duyum yazmayin diye tepki verirsiniz bisey sorsak sizin naklinizimi konusacagiz dersiniz sen istemiyorsan konusma.kafamiza bisey takildi sorduk sadece bilgisi olan belki vardir diye yazmak istemeyen yazmaz.
mutadis00 tarafından gönderilen son iletiler
-
Daha oncede bir gece boyle aciklanacak denmisti heycanla beklemis bosa cikmistik insallah o zamankine donmeyiz. Rabbim su mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine artik hayirlisiyla nihayete erdirir bu isi.
-
En doğru bilgi bakan beyin agzindan cikan bilgidir. Sonucta baska biri onun aklindan neler gecirdigini bilemez ama en azindan hafta yada ay dememis bu nedenle diger kisinin dedigide dogru cikabilir
-
@osaduman 3 yıl da ben calistim dogubayazit da aynen temizlenmesi gerek
-
Bende yarin aciklanir diye hissediyorum insallah dogru hissediyorumdur.
-
@captainblack beklemek cok gerdi anliyorum da satasacak yer ariyorsan o ben degilim.
-
Ne konusacaksiniz duyum yazan olursa duyum yazmayin diye tepki verirsiniz bisey sorsak sizin naklinizimi konusacagiz dersiniz sen istemiyorsan konusma.kafamiza bisey takildi sorduk sadece bilgisi olan belki vardir diye yazmak istemeyen yazmaz.
-
@sbf12345 nasil nakil talep edecek nereye edecek ki vergi mufettisi nasil nakil olur?acaba o 29 ilden birine verilme sansi olurmu tabiki kismet olurda kazanirsak.
-
Esimincalistigi kurum sadece 29 il merkezinde var ozaman nasil olucak acaba
-
Arkadaslar nasip olurda kazanirsak es durumu tayini kaymakamlikda nasil isliyor acaba bilgisi olan varmi